23 / 04 / 2024

Elvin Tekstil baharı evinize taşıyor

Elvin Tekstil baharı evinize taşıyor

Desen ve tasarımlarıyla, perdede dünya modasına yön veren Elvin Tekstil, baharın taze ve canlı havasını evinize getiriyor…



Kış mevsiminin karanlık günlerini geride bırakıp,  evinize bahar havasının canlılığını yansıtmak istiyorsanız Elvin Tekstil'in 2009 İlkbahar/Yaz Koleksiyonuna bakmayı ihmal etmeyin. Huzur ve mutluluk veren tasarımlardan oluşan Elvin Tekstil'in 2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda beyaz ve canlı renkler evinize ferah bir hava katacak.Elvin Tekstil'in yeni koleksiyonunda, nano tekstil ürünler ve doğal iplikler kullanılarak yapılmış tasarımlar ile sizlere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. En ileri tekniklerin en yaratıcı tasarımlarla birleştiği ürünlerde Elvin'in farklı tasarım ruhunu da hissedebilirsiniz. Elvin Tekstil 2009 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu'nda, birbirinden canlı renk ve desen seçenekleriyle, sizi günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp huzur veren mekânlara taşıyacak.

ELVİN TEKSTİL
 
1982 yılında ihracat yapmaya başlayan Elvin Tekstil, bugün üretiminin %80'ini Avrupa Ülkeleri, Ortadoğu, Uzakdoğu ve ABD'ye ihraç etmektedir. Dubai'deki birçok lüks bina, ABD'de Las Vegas ve birçok kentte otelleri ve residance'ları, Hong Kong üzerinden Çin'deki otel ve konutları, Japonya'daki konutları, birçok devlet Başkanı'nın saraylarını süsleyen dekoratif perdeler üretmektedir. 2008'de bir Türk firması olarak ilk defa Dünya'daki en prestijli tasarım ödüllerden olan "RED DOT"2008 tasarım ödülünü almıştır.

Elvin'in ana hedefi; ev dekorasyonunda konfor ve şıklığı bir araya getirerek müşterilerine şık ve yaratıcı tasarımlar sunmak, kendine duyulan güveni artırarak müşterilerini mutlu etmektir. Elvin Tekstil'in; Elvin, Chanan Designs, Elvin Kids koleksiyonları bulunmaktadır. Elvin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Canan Sönmez Canik ve tasarım grubunun tasarımlarını yaptığı perdeler dünya modasını takip ederken, perde sektörüne de yön vermektedir.

Sabah


Geri Dön