24 / 04 / 2024

Elysium Art Şişli ne zaman teslim edilecek?

Elysium Art Şişli ne zaman teslim edilecek?

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.



Ofton İnşaat’ın sanatla iç içe projesi Elysium Art Şişli, yükseldiği bölgede tek otel konseptine sahip rezidans olma özelliğiyle dileyenlere hem konforlu bir yaşam sunuyor hem de yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor.



Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Elysium Art Şişli, 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilecek, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşacak. Tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak modüler mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidansların alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişiyor.


Dairelerin fiyatlarının 700 bin liradan başladığı Elysium Art Şişli, merkezi konumu ve sosyal imkânları ile birçok alanda farklılıklar sunuyor. Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli, sakinlerini bekliyor.


Yeni Akit


Geri Dön