29 / 03 / 2024

Elysium Art Şişli Residence'ta teslimler 2016'nın üçüncü çeyreğinde!

Elysium Art Şişli Residence'ta teslimler 2016'nın üçüncü çeyreğinde!

Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli Projesi’nin yüzde 60’ını sattı. Şehir ve Boğaz manzarasını bir arada sunan Elysium Art Şişli’de hayatın 2016’nın üçüncü çeyreğinde başlaması hedefleniyor.



Ofton İnşaat, İstanbul Şişli’deki Eski Bira Fabrikası’nın olduğu bölgede inşa ettiği Elysium Art Şişli Projesi’nin yüzde 60’ını sattı. Yüzde 30 oranında ön talep toplayan ve şubat ayı itibariyle 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Elysium Art Şişli projesi, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilecek. Bir yanda şehir bir yanda Boğaz manzarasına sahip konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak olan Elysium Art Şişli, yerli ve yabancı yatırımcıların önemli oranda dikkatini çekerek, sosyal imkanları, daire konsepti ve şehrin merkezinde yer alan lokasyonu sayesinde diğer projelere göre bir adım öne çıkıyor.


10 yıla kadar vade seçeneği


Elysium Art Şişli, ilk yıllarda düşük ödeme fırsatları ve anlaşmalı olduğu bankalarla 10 yıla kadar vade seçenekleri ile yatırımcılarına şehrin merkezinde özel bir yaşam alanı vadediyor. Toplamda 2.950 metrekare arazi üzerinde 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen Elysium Art Şişli, 214 adet rezidans daire ve 7 adet ticari birimden oluşuyor. Tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidansların alanları 67.92-74.87 metrekare arasında değişiyor. Kapılarını 2016’nın üçüncü çeyreğinde açmaya hazırlanan Elysium Art Şişli, fitness center, yüzme havuzu ve sauna ile sağlıklı yaşamın da anahtarı olacak.


Star


Geri Dön