29 / 03 / 2024

Elysium Fantastic'in satış ofisi taşındı!

Elysium Fantastic'in satış ofisi taşındı!

Ofton İnşaat'ın Elysium Fantastic projesinin satış ofisi projenin içine taşındı



Ofton İnşaat tarafından Şişli Bomonti'de inşa edilen Elysium Fantastic projesinde 42 metrekare ile 263 metrekare arasında değişen 346 konut yer alıyor. 1+1 stüdyolardan teraslı penthouse'lara kadar birçok seçenek sunuluyor.

Projenin satış ofisi artık Ergenekon Caddesi, Fırın Sokak, Bomonti-Şişli adresindeki Elysium Fantastic'in içinde faaliyet gösteriyor.

Elysium Fantastic projesinde fiyatlar 210 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinatla Garanti ve Yapı Kredi'den 60 aya yüzde 0.88 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

Elysium Fantastic'te cafe, bar, resturant, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, çocuk oyun odası, havuzlu terasta vitamin bar ve barbekü, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, görüntülü diafon sistemi, kombi, jeneratör, beyaz eşya, kablolu tv ve kumanda edilebilen panjur sistemi yer alıyor. İnşaatına Mayıs 2009'da başlanan Elysium Fantastic projesinde evleri 2011 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Elysium Fantastic, 3 bin 541 metrekare arsa üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip.

0212 343 51 45

www.elysiumfantastic.com

[email protected]

Nagihan AratEmlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön