29 / 03 / 2024

Elysium Miramar Bodrum satışta!

Elysium Miramar Bodrum satışta!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

Elysium Miramar Bodrum projesinde satışlar başladı. 3 oda 1 salon dubleks villalardan meydana gelen Elysium Miramar Bodrum projesinde villaların teslimleri Mayıs 2016' da gerçekleştirilecek.



Ofton İnşaat'ın hayata geçirmeye hazırlandığı Elysium Miramar projesi Bodrum'da merkeze yakın alanda inşa ediliyor. Satışların başladığı  Elysium Miramar Bodrum  projesi, 22 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Toplam 22 blokta bitişik villalardan meydana gelen Elysium Miramar Bodrum projesinde villalar 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Villaların alanları ise 192 metrekare olarak tasarlandı. 


Elysium Miramar Bodrum projesinde her villanın kendine ait havuz ve bahçesi bulunuyor. Elysium Miramar Bodrum'da teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Projedeki villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı tasarlandı. 


Elysium Miramar Bodrum projesinin ödemelerinde ise firma bünyesinde vadeli 18 ay ve banka kredili ödemeler yapılıyor. Reklamların önümüzdeki haftalarda başlayacağı Elysium Miramar Bodrum projesinin görselleri de çok yakında hazırlanmış olacak.


Elysium Miramar Bodrum iletişim:

Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön