18 / 04 / 2024

Em-Ka Gayrimenkul risksiz yatırım için destek veriyor!

Em-Ka Gayrimenkul risksiz yatırım için destek veriyor!

Çorlu Emlak ve gayrimenkul sektöründe 40 yılı geride bırakan Em-Ka Gayrimenkul, Silivri başta olmak üzere Çorlu, Çerkezköy, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul'daki müşterilerine yatırımları konusunda destek sunmaya devam ediyor. ...



Şirket, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için Ar-Ge çalışmalarına ağırlık verdi. Firma yaptığı incelemeler sonucunda durum tespiti yaparak hazırladığı ekspertiz raporu ve kapsamlı sunumlarla doğru yatırımların yolunu gösteriyor.
Sundukları hizmetlere değinen firma sahibi Erdal Kavaklıoğlu, "Biz, ofisimize gelen her müşteriye aynı ilgiyi göstererek, detaylı şekilde hazırladığımız dosyayı kendilerine sunuyoruz. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra onlara en karlı yatırım için yardımcı oluyoruz" dedi.
Müşteri memnuniyetine son derece önem verdiklerini anlatan Kavaklıoğlu, "Oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahibiz.
Bunun en önemli sebeplerinden biri de edindiğim geniş çevrenin yanı sıra; uzun yıllar ticaret hayatında adımın ve firmamın güven ve samimiyetle birlikte anılmasıdır. Emlak sektöründe 40 yılı aşan deneyimlerimize dayanarak toprağın; insanlara her daim kazanç sağladığını, toprağa yatırım yapan insanların hiçbir zaman kaybetmediğini söyleyebiliriz. Ayrıca imarlı veya imara girecek yerler de her zaman kazanç sağlıyor" diye konuştu.
Silivri gözde konumda "2006'dan sonra da Silivri'de hayata geçirilen planlar ve projeler oradaki taşınmazların fiyatını arardı" diyen Kavaklıoğlu, "Bu nedenle yerli ve yabancı firmaların bölgede yatırım yapması konusunda ciddi çalışmalar oldu" bilgisini verdi. Kavaklıoğlu, Silivri'de emlak sektöründe en kazançlı yatırımın arazi olduğunu belirtti. Ayrıca Erdal Kavaklıoğlu, kentsel dönüşümün önünü açacak yasaların çıkması ve yabancılara gayrimenkul satışını engelleyen mütekabiliyet ilkesinin değiştirilmesi halinde bu yılın sonlarında sektörde rahatlama yaşanacağım belirtti.


Dünya Kobiden


Geri Dön