23 / 04 / 2024

Emaar çalışan sayısını üçe katlayacak!

Emaar çalışan sayısını üçe katlayacak!

Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor.



Gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor. Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVMve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan Emaar, işe alımların ciddi bir kısmını Linkedln üzerinden yapıyor. 


Emaar Fas, Pakistan, Ürdün, Irak ve Türkiye'den sorumlu Bölge CEO'su Ozan Balaban, çeşitliliğe uyum sağlayabilecek adaylar aradıklarını söylüyor. 


Gayrimenkul şirketi Emaar Properties FJSC'nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor. Dolalaylı olarak istihdam sağladı ve danışmanlık hizmeti aldığı firmalarla bu sayı 2.000'e kadar çıkıyor. DesignerOutlet. Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler in de açdmasty la birlikte Emaar Türkiye'nin istihdam sağlayacağı kişi sayısı üç katına çıkacak. 


Emaar'ın Fas, Pakistan, Ürdün, Irak ve Türkiye'den sorumlu Bölge CEO'su Ozan Balaban, "Biz işlerimizde her zaman için mükemmelliği arayan bir firmayız. Mükemmel işlerin de ancak mükemmel insanlarla gerçekleşebileceğinin bilinciyle "People Behind l'erfection" olan çalışan değer önermemizi yarattık. Mükemmellik tanımı, karşımıza belirlenmiş bir formda çıkmıyor. İlk olarak, her biri farklı yapı ve forma sahip ulan kar tanelerini ele aldık. Bize göre. çeşitlilik ve bu çeşitliliğin içerisinde sağlanan mükemmel u>uma en uygun örnek kar taneleridir. Aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımızda da çeşitliliğe uyum sağlayabilme ve mükemmel işler yapma hedefi olmasını arzularız" diyor. 


İşe alımların 3'te 1'i Linkendln'den 

Emaar işe alımların ciddi bir kısmını Linkedln üzerinden yapıyor. Ocak-Ekim ayları arasında kırka yakın işe alımın, yaklaşık üçte biri Linkedln üzerinden yapılmış, [email protected] adresinden de başvuru aldıklarını söyleyen Balaban, "Biz gelen e-postalara otomatik yanıtlar yollamayı doğru bulmuyoruz. Alınan her özgeçmiş gözden geçirilip, adalara başvuru durumlarıyla ilgili e-posta yoluyla mutlaka yanıt veriliyor. Beş kişiden oluşan İK departmanımız içerisinde iki arkadaşımızın öncelikli görevi bize ulaşan adaylarımızın e-postalarını yanıtlamak, sorularına cevap vermek ve şirketle ilgili gelişmeleri duyurmak" diyor. 


Hürriyet İK


Geri Dön