16 / 04 / 2024

Emaar İtalyan RDM ile lüks outleti zincire dönüştürecek!

Emaar İtalyan RDM ile lüks outleti zincire dönüştürecek!

Emaar İtalyan RDM ile lüks outleti zincire dönüştürecek. Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor.



Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye’deki yatırımlarına ‘designer outlet’ denilen lüks indirim AVM’leri ile devam edecek. İtalyan RDM ile işbirliği yapan Emaar Türkiye, ilk lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. Haziran 2016’da faaliyete geçmesi planlanan outleti bir zincire dönüştürmeyi planlayan Emaar ve RDM, İstanbul’da ikinci bir AVM için yer bakarken, İzmir, Bodrum ve Antalya’da da arazi arayışını sürdürüyor.

 

Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Toskana Vadisi projemizin hemen yanı başında Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini 125 milyon dolarlık bir yatırımla Haziran 2016’da hizmete açmayı planlıyoruz.  Ancak yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. İstanbul’da Asya yakasını da araştırıyoruz. Bunun dışında turistik açıdan büyük ilgi gören İzmir, Bodrum, Antalya’da da arazi araştırmalarına başladık” diye konuştu. Halen İtalya’da ve Çin’de çok sayıda designer outlet’i yöneten RDM’nin CEO’su Jacopo Mazzei de “İstanbul hem turistin hem de satın alma gücünün arttığı bir şehir. Çok genç ve gelişmekle olan bir ülkesiniz. Bu potansiyele inanarak geldik” dedi.


Vatan



Geri Dön