24 / 04 / 2024

Emaar Square Adress Tower yakında satışta!

Emaar Square Adress Tower yakında satışta!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Adress Tower

Emaar Square İstanbul projesinin Adress Tower kulesi yakında satışa çıkacak. Lansmanının sonbaharda yapılacağı Emaar Square Adress Tower içerisinde 300 konut bulunuyor.Emaar Türkiye standına ciddi yatırımcılar geliyor.



Dubai CitysCape Global 2014'e katılan Emaar Türkiye projelerini yatırımcıların beğenisine sunuyor. Emaar Square İstanbul projesinin  Adress Tower  kulesi yakında satışa çıkacak. 


Lansmanının sonbaharda yapılacağı Emaar Square Adress Tower içerisinde 300 konut bulunuyor. Adalar ve Marmara denizi manzarasına sahip olab projede konutlar mobilyalı ve mobilyasız olarak satılacak. 


Emaar Square projesinin AVM'si 2016 yılının başında açılacak. Teslimlerinin 2015 yılı sonunda başlayacağı projede şuanda Hight ve Rezidans kuleleri satışta. 


Emaar Türkiye standına ciddi yatırımcılar geliyor. Yeni projelerine devam edecek olan firma İstanbulda'da konut ve ticari projeler yapacak. 


Emaar Square İstanbul karma proje olarak tasarlandı.  Stüdyodan 5 oda 1 salon kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 239 bin dolardan başlıyor. 



Banka kredisine uygun olan Emar Square Çamlıca projesinde dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları, sauna, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Esra Nur Açkı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön