24 / 04 / 2024

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda.



EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda. 66 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projenin maliyeti 2.3 milyar dolar. 


İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Çamlıca'daki proje hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam tarzını tercih eden yerli ve yabancı müşteriler için tasarlandı. 


Emaar Square'da yaklaşık bin konut, 183 odalı beş yıldızlı The Address Hotel'in yanı sıra Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet gösterecek çok katlı mağazalar bulunacak. Proje tamamlandığında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak. Projenin içinde prestijli bir yere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde 5 bin kişinin üzerinde istihdam sağlanırken, yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak. 


Emaar Square'da, toplam kiralanabilir alan 150 bin metrekareyi geçiyor. AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alıyor. 2 bin 400 koltuklu mega sinema  kompleksi, yalnızca AVM'ye özel 4 bin 500 araçlık otopark da bulunuyor. Karma proje olan Emaar Square'da ofis katları da mevcut. Ana arterler üzerinde şehrin kalbinde yer alan 48 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası bulunuyor. Sadece alışveriş merkezi ve otele yakın çok fonksiyonlu ofisleriyle değil aynı zamanda Sabiha Gökçen Havaalanı ve yeni finans merkezine yakınlığı, karayolu bağlantıları ve 760 araçlık otoparkıyla benzer projelerden ayrışıyor.

 
THE ADRESS HOTEL DE YER ALACAK

Projenin içinde dünyaca ünlü bir marka otel ve rezidans da yer alacak. Sir Norman Foster'ın kurucusu olduğu Foster+Partners tarafından tasarlanan The Address Residence İstanbul hem konut olarak kullanmak hem de yatırım olarak değerlendirmek isteyenlere önemli avantajlar sağlıyor. Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun beş yıldızlı seçkin otel zinciri The Address Hotel'i de bünyesinde barındıracak olan The Address Residence İstanbul, tüm konuklarını birinci sınıf bir hizmet kalitesiyle karşılayacak. 


Otelleri için merkezi ve hayatın içinde lokasyonlar seçen The Address Hotel, beş yıldızlı bir otelin sunduğu tüm konfor ve hizmetin yanı sıra çatısı altında bulunan ve farklı zevklere hitap eden  yeme içme, spa ve fıtness seçenekleriyle de konuklarına her detayı düşünülmüş bir konaklama ve yaşam deneyimi sağlıyor. 


The Address Hotel, beş yıldızlı otel konforunu ve birinci sınıf hizmetlerini, kendi markasıyla hizmet vereceği rezidanslara da taşıyor. 46 kattan oluşan The Address İstanbul'un ilk 11 katında The Address Hotel 183 odasıyla yer alıyor. 12-29 kat arasında yer alan The Address Residence İstanbul, 197 adet mobilyalı lüks rezidans dairesi, 1+1,2+1,3+1 daire seçenekleri ve 78 metrekareden 234 metrekareye kadar değişen tipleriyle yatırımcısına farklı alternatifler sunuyor. 30 ile 46 katları arasında bulunan The Address Residence Sky View İstanbul'da ise 123 adet lüks rezidans dairesi, 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri, 89 metrekare ile 645 metrekareye kadar değişen daire tipleriyle sunuluyor. Emaar'ın The Address markalı, mobilyalı rezidanslar için sunduğu kiralama sistemi, The Address Residence İstanbul ile Türkiye'ye de geliyor. Ev sahipleri tercih ederse, 12. ile 29. kat arasında bulunan ve otelin beş yıldızlı hizmetinden yararlanan 197 adet mobilyalı lüks rezidans daireyi, The Address Hotel'in özel kiralama sistemine dahil ederek gelir elde edebiliyorlar. 


www.emaarsquare.com.tr/


Para


Geri Dön