18 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon!

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

İçerisinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunan Emaar Toskana Orizzonte projesinde toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği projede 5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan meydana gelen Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü bulunuyor.


Toplam 187 adet villadan meydana gelen Emaar  Toskana Orizzonte  projesinin satışları devam ediyor. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Emaar Toskana Orizzonte projesinde basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları bulunuyor.


Dairelerin metrekare birim fiyatının 2 bin 500 dolardan başlangıç gösterdiği proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projedeki villalar 625 bin dolardan başlıyor.

 

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön