23 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.



Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi 187 villa ve 16 mağazadan meydana geliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Emaar Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Projede 1. etap teslimleri bu yıl eylül ayında, 2. etap teslimleri ise 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.


Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında inşa edilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Metrobüs TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede bulunuyor.


Bugün basına tanıtılan Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişen 8 farklı tipte dizayn edildi. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurları, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, squash ve padel kortlarına yer verilen Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Toskana Orizzonte ulaşım: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Orizzonte satış ofisi telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön