28 / 03 / 2024

Emaar Türkiye'den Çamlıca'da 2.3 milyar dolarlık proje!

Emaar Türkiye'den Çamlıca'da 2.3 milyar dolarlık proje!

Çamlıca'daki Emaar Square projesinin en görkemli binası The Address Residence İstanbul, yapılan lansmanla basına tanıtıldı. Emaar Türkiye'nin The Address Residence İstanbul projesi 2,3 milyar dolarlık maliyet ile yükseldi.



Emaar Türkiye'nin 2,3 milyar dolarlık proje maliyeti ile Çamlıca'da projelendirdiği Emaar Square'de bu kez The Address Residence İstanbul lansmanının heyecanı yaşanıyor. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireleri, benzersiz sistemi ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren The Address Residence îstanbul, tasarımıyla da İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni ikonu olacak. Toplam 435 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen The Address Residence'ın ardından Emaar bu sene içerisinde Antalya'da ve İstanbul'da iki proje daha hayata geçirecek. 



İstanbul'u seçti...

The Address Residence İstanbul'da yer alan Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun 5 yıldızlı seçkin otel zinciri markası The Address Hotels + Resorts; kalite, prestij ve mükemmeliyete verdiği değeri yansıttığı her yeni projesinde, tüm konuklarını birinci sınıf bir hizmet kalitesiyle karşılıyor. Otelleri için merkezi ve hayatın içinde lokasyonlar seçen The Address Hotel, 5 yıldızlı bir otelin sunduğu tüm konfor ve hizmetin yanı sıra; çatısı altında bulunan ve farklı zevklere hitap eden yemeiçme, SPA ve fitness seçenekleriyle de konuklarına her detayı düşünülmüş bir konaklama ve yaşam deneyimi sağlıyor. "Hayatın olduğu yerde" sloganıyla yola çıkan The Address Hotels + Resorts, 5 yıldızlı otel konforunu ve birinci sınıf hizmetlerini, The Address Hotel markasıyla hizmet vereceği rezidanslara da taşıyor. Böylelikle otelin hizmet verdiği rezidanslann sakinleri de, 5 yıldızlı bu konforlu hayatı kendi evlerinde yaşayabiliyor. 


İstanbul Gazetesi


Geri Dön