26 / 04 / 2024

Emay İnşaat Kentplus Centrium'da 128 bin TL'ye!

Emay İnşaat Kentplus Centrium'da 128 bin TL'ye!

İçerenköy'de Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kentplus Centrium'da fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ya da banka kredili ödemelerde yüzde 3 oranında indirim uygulanıyor...



Emay İnşaat Kentplus Centrium'da 1+0'lar 128 bin TL'den; 1+1'ler 180 bin TL'den; 2+1'ler 250 bin TL'den, 3+1'ler 347 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

İçerenköy'de inşa edilen Kentplus Centrium'da banka kredili satışlarda minimum yüzde 5 peşinat ödeniyor. 6ncı, 12nci, 24üncü ve 30uncu aylarda yüzde 5 ila yüzde 10luk ara ödemeler yapılıyor. Kalan bakiye banka kredisiyle kredilendiriliyor. Firma kredili satışlarda ise minimum yüzde 25 peşinat ödenirse kalan bakiye yüzde 6 vade farkı ilave edilerek 30 ay taksitlendiriliyor. Yüzde 50 peşinat ödenirse kalan bakiye sıfır faizle 30 ay vadelendiriliyor. Tamamı peşin ödemelerde ya da banka kredili ödemelerde yüzde 3 oranında indirim uygulanıyor.

Kentplus Centrium'da yüzde 50 peşin 30 ay sıfır faiz kampanyası çerçevesinde 128 bin TL'lik konut için peşinatlar 64 bin TL'den, taksitler ise 2 bin 133 TL'den başlıyor.

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinde biri rezidans bloğu olmak üzere toplam 4 blok yer alıyor. Kent Plus Centrium projesinde KentPlus Centrium Park bölümü 19, KentPlus Centrium Tower ise 34 katlı olarak dizayn ediliyor. Kentplus Tower bölümünde  1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde daireler bulunurken, Centrium Parkta 1+1den 4+1e daire seçenekleri yer alıyor.

Toplam 800 konuttan meydana gelen KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinin inşaatına geçtiğimiz Kasım ayında başlandı. Projede teslimler 2012 yılının Aralık ayında yapılacak.

Centrum Kentplus'ın ortak alanlarında açık - kapalı otopark, 24 saat güvenlik, deprem güvenliği, açık yüzme havuzu, rezidans hizmetleri, her blokta resepsiyon, güneş enerjili çevre aydınlatmaları, düşük enerji tüketimli binalar ve üyelik sistemi ile çalışacak olan Pleon Sportivo 2, basketbol sahaları, yürüyüş, aktivite ve oyun alanları gibi özellikler bulunuyor.

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinin inşaat alanı 110 bin metrekare, arsa alanı ise 22 bin metrekare.

KentPlus Mimarsinan, KentPlus Kartal, KentPlus Ataşehir ve Pleon Sportivonun yaratıcısı Emay İnşaat; göz kamaştırıcı yeni projesi KentPlus Centrium ile şimdi İstanbulun merkezinde!

3 bloktan oluşan Centrium Park ve 1 rezidanstan oluşan Centrium Tower; Bostancı ve Bostancı sahile yakın; E5 Çevre Yolu ve metro istasyonuna çok yakın konumuyla, her yöne doğru ulaşımınızı kolaylaştırıyor.

KentPlus Centriumda, dört bloktan her birinin konumlandırılması arazi yapısına uygun olarak gerçekleştirildi. Bu konumlandırmada ayrıca, blokların birbirinin ışığını ve manzarasını kesmemesine dikkat edildi. Böylece her blokta, uçsuz bucaksız orman ve deniz manzarası KentPlus Centrium sakinlerinin seyir zevki için özellikle korunmuş oldu.

KentPlus Centrium, sadece konumu ve manzarasıyla değil, hizmet kalitesiyle de Avrupadaki benzerleriyle yarışacak bir proje olarak tasarlandı. 7 gün 24 saat boyunca hizmet etmeye hazır resepsiyonu, kuru temizleme servisi, teknik desteği, catering, vale ve housekeeping hizmetleri ile yaşamınızın her anını kolaylaştıracak özellikler KentPlus Cantriumda.

Üstelik çocuklarınız için, ilköğretim okulu, özel oyun alanları, parti evi ve yuva gibi tesisler de projenin kapsamı dahilinde. Açık ve kapalı yüzme havuzu ise, günün yorgunluğunu atmanız ve keyifli bir ortamda spor yapmanız için sizi bekliyor...  Kira gibi aidat ödemekten bıkanlar için de bir çözüm yolu var; KentPlus Centriumda bakım ve işletme giderleri mantıklı seviyelerde.

0216 444 12 00

http://www.kentplus.com/centrium/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön