16 / 04 / 2024

Emay İnşaat’a ‘yatırım yapılabilir’ notu!

Emay İnşaat’a ‘yatırım yapılabilir’ notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluş JCR, Emay İnşaat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde uzun vadeli Ulusal notunu ‘BBB’, görünümünü ise ‘stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirlediğini açıkladı.



Japon kredi derecelendirme kuruluş JCR, Emay İnşaat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde uzun vadeli Ulusal notunu ‘BBB’, görünümünü ise ‘stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirledi. JCR, şirketin uzun vadeli uluslararası yabancı para ve yerel para notlarını ise ‘BBB-’ olarak değerlendirdi.


1995 yılından itibaren inşaat-taahhüt alanında faaliyet gösteren ve okul, Hastane, sosyal konut, idare binası gibi yapıları kapsayan pek çok taahhüdü tamamlayan Emay İnşaat, 2004 yılında gayrimenkul geliştirme sektörüne geçiş yaparak, ‘Kentplus’ markası altında çok sayıda konut projesini de hayata geçirdi. fikirtepe’de bölgenin ilk ve geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan KentPlus Kadıköy’ün inşaat sürecine devam eden Emay İnşaat’ın portföyünde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel, Brandium AVM gibi gayrimenkuller yer alıyor.


Milliyet




Geri Dön