26 / 04 / 2024

Emay KentPlus Evleri satılık!

Emay KentPlus Evleri satılık!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Toplam 1.561 adet dairenin yer aldığı proje 3 blok 25 kattan meydana geliyor. Emay KentPlus Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1 'e kadar değişiyor.



Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen projedede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Sosyal etkinleri arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, spor tesisi, meydan konseptli çarşı gibi donatılar bulunuyor.


Toplam 1.561 adet daireden meydana gelen proje 3 blok 25 kattan meydana geliyor. Satışlarına devam eden proje  Emay İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Emay KentPlus Evleri satılık daireler için ödeme planı kapsamında 60 aya varan faizsiz vade imkanı sağlanıyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı da sağlanıyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında proje Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın bir bölgede yer alıyor.


Telefon: 444 20 01 

www.kentplus.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön