24 / 04 / 2024

Emay Kentplus'ın ikinci bloğunun temeli atıldı!

Emay Kentplus'ın ikinci bloğunun temeli atıldı!

Emay Kentplus firması ruhsat almasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen zeminden kaynaklı bazı sorunlar nedeni ile geçen ay atmış olduğu ilk temelden sonra ikinci bloğun temelini de atarak seri üretime başlama sinyali verdi...




Emay Kentplus firması ruhsat almasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen zeminden kaynaklı bazı sorunlar nedeni ile geçen ay atmış olduğu ilk temelden sonra ikinci bloğun temelini de atarak seri üretime başlama sinyali verdi.


Emay Kentplus Firması ilk bloğun katlarını teker teker çıkmaya başlarken tüm makina ekipmanları ve işçileri ile şantiyesi hazır ve yoğun bir çalışma içerisine girmiş bulunmakta. İsminden ve yaptığı projenin konumundan dolayı yatırımcıların da ilk dikkatini çeken projede ilk blok ilk kat betonlarının atılma aşaması bir tarafa ikinci bloğun da temeli atılmış ve kat çıkmaya hazır konuma getirilmiş bulunmakta. 


Fikirtepe Haber olarak aldığımız duyumlara göre Emay Kentplus elindeki bağımsız bölümlerden ciddi oranlarda ön talep toplama yöntemi ile satış yapmış ve ciddi oranda yatırımcının kendi projesine yönelmesiyle ciddi kazanım elde ederek satış noktasında oluşabilecek sıkıntıları şimdiden bertaraf etmiştir. 


Yoğun çalışma temposunda aksaklıklar yaşamamak için beton santralini bile kuran Emay Kentplus Firmasının bundan sonra katları daha seri ve hızlı çıkması ve söz verdiği tarihte bağımsız bölümleri arsa sahiplerine ve yatırımcılarına vermesi noktasında önünde hiçbir engel kalmamış durumda.


Konum olarak Kızıltoprak, Hasanpaşa ve Fikirtepe üçgeninde kalan proje Kadıköy'e yürüme mesafesinde  ve hemen metrobüs durağının yanı başında bulunmakta.



Fikirtepe Haber




Geri Dön