20 / 04 / 2024

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı...




Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam alanını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı.


23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni Sancaktepe Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisi ile başladı.Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce  belirterek “Sancaktepe'nin gelişimini yerinde görmekten ve yüksek standartlarda bir şehircilik anlayışı ile Sancaktepe'ye hizmet edildiğini bizzat takip etmekten dolayı son derece memnunum. İstanbul’un genç ve dinamik ilçesi Sancaktepe yapılan yatırımlar ve insan odaklı hizmet anlayışı ile İstanbul’un vitrin ilçesi haline gelmiştir. İlçemiz yeni açılan cadde ve yollarıyla, yepyeni dev kültür merkezleri, spor kompleksleri, parkları, bahçeleri, donatı alanları, sosyal yaşam alanları, sağlık merkezleri, bilgi evleri, gençlik merkezleriyle bir cazibe merkezi, bir çekim merkezi olmuş durumda.Altı yıl gibi kısa bir süre içinde yaptığı hizmetlerden dolayı Sancaktepe ilçesini İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri haline getiren Başkan İsmail Erdem ve ekibini tebrik ediyorum.Bugün burada hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal tesislerinde Sancaktepe halkının çocukları ile birlikte hoşça vakti geçirmelerini diler, Emek Mahallesi Sosyal yaşam alanının Emek Mahallemize, ilçemize ve İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Törende konuşan Başkanımız İsmail Erdem, ,ilçemize değer katacak olan bu büyük projeyi Sancaktepe halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Sancaktepe'de sizlere daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte Sancaktepe’mizin silüeti daha güzelleşecek. Sizlerin de çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, haftasonlarınızı çok uzaklara gitmeden, burada, Sancaktepemiz’de ,Emek Mahallemizde geçirmekten memnuniyet duyacağınız bir tesisi kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.


Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe’nin gelişimi için coşku ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkanımız Erdem “İşte bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanımız da, Görmeye Değer güzellikte ve büyüklükte muazzam bir proje. İçerisindeki restoranı, kafeteryası, çocuk oyun alanları, hamamları, saunaları, havuz ve seminer salonuyla hepimizin yaşamına artı değer katacak, nitelikli bir proje.2014 yılının başlarında temellerini attığımız projemizi aşağı yukarı 1 yıllık bir zaman diliminde hayata geçirdik ve siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu vesileyle ben, projenin tamamlanması için gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar, yeni yaşam alanımızın hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN USTA YAZAR YAŞAR KEMAL’E VEFA


Başkanımız Erdem konuşmasında ayrıca Geçtiğimiz Şubat ayı’nda aramızdan ayrılan Türk Edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in adının Emek Mahallesi Sosyal Yaşam alanı içinde yer alan Park’a verildiğini belirtti.


Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptığı konuşmada “Sancaktepe Emek mahallemizde halkımızın aileleri ile beraber hoşça vakit geçireceği ve Sancaktepemizin güzelliğine farklı bir güzellik katacak olan bu nadide tesisimizin tüm Sancaktepe halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuşarak bu muhteşem tesisin yapımında başta Başkanımız İsmail Erdem olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


Yapılan Konuşmaların ardından içinde 2 adet sauna, 2 adet yüzme havuzu, seminer salonu, Çocuk oyun alanları, Restaurant ve Cafe’ninde bulunduğu Emek Mahallesi Sosyal Yaşam alanı kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.



Sancaktepe Belediyesi


Geri Dön