16 / 04 / 2024

Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de imzalar atılıyor!

Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de imzalar atılıyor!

Antakya'da hayata geçen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme süreci başladı. Proje ile her türlü sosyal donatılara sahip modern yaşam alanı kazandırılması hedefleniyor.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Şemsettin Sönmez, Durdu-Ayyuş Çaparoğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı. 


Makamda gerçekleşen imza töreninde Başkan Kimyeci; "Antakya'mızın Emek ve Aksaray Mahallesi'nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inşallah hayata geçireceğiz. Hem deprem riskine karşı güvenli hem de sosyal donatılan içinde barındıran bu Kentsel Dönüşüm Projemizle vatandaşlarımız rahat edecek. Hak sahibimiz Şemsettin Sönmez, Durdu-Ayyuş Çaparoğlu'na, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi. 


İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren hak sahipleri ise Şemsettin Sönmez, Durdu-Ayyuş Çaparoğlu; 


"Kentsel Dönüşüm Projesi ile şehrimize her ayrıntının düşünüldüğü güvenli, her türlü sosyal donatılara sahip modern bir yaşam alanı kazandırılacak. Bu sebeple Başkanımız İsmail Kimyeci'yi tebrik ediyorum. Memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. İmza töreninde Başkan Kimyeci'ye Başkan Yardımcısı Elçin Eryeti ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz eşlik etti.



Antakya Şaşmaz


Geri Dön