18 / 04 / 2024

Emin Evim 2015 yılında vites yükseltecek!

Emin Evim 2015 yılında vites yükseltecek!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.



Emin Evim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm projesinde önemli bir oyuncu olarak yer aldıklarını belirtirken orada bulunan iletişim bürolarının da katkısıyla her hafta 20-30 kişiye imza attırdıklarını söyledi. 

Hak sahiplerine ulaşmak için Anadolu'nun değişik şehirlerini dolaştıklarını hatta Almanya'dakilerle de temasta olduklarını kaydeden Üstün, yeterli çoğunluğu yakalayarak en geç 2015 Martında start vereceklerini vurguladı. 


5 BİN LİRALIK TAŞINMA ÜCRETİ 

Arsa maliyetlerinin yüksek rakamlarda seyrettiğini belirten Üstün, "Bölgedeki insanlar 50 metrelik yerlerinin 50 yıldır İstan bul'da bulunduklarına değmesini isteyerek yüksek rakamlar talep ediyorlar. Bu da bölgede daha rasyonel davranmamızı gerekli kılıyor. Dönüşüm sistemimize dahil olan vatandaşları mağdur etmemek için 5 bin liraya kadar taşınma parası veriyoruz. Bin lira civarında da kira ödemesi yapmaktayız. Müteahhitlere güvenmek istiyorlar. Bu noktada bizim güvenilirliğimiz ön plana çıkıyor. Kurumsal olmamız bizi bir adım daha öne geçirmiş durumda" dedi. 


FAİZİN DE FAİZİNİ ÖDETİYORLAR 

"Bankalar faizin de faizini ödetiyorlar. Vatandaş da sığınacak liman arıyor" diyerek Eminevim'in Elbirliği ile havuz sisteminin dar gelirli içiıı önemli tercih olduğunun altını çizen Üstün," Faizsiz sistemin önemli parçasıyız. Sektörde farklı bir makas oluşturuyoruz. Bir evin bedeli kadar neredeyse bankalar ücretlendirme yapıyorlar. Vatandaşın kesesine uygun çözümü sunuyoruz" değerlendirmesini yaptı. 


DEPREM RİSKİNİ HAFIZALARA KAZIMALIYIZ 

Üstün, "istanbul'da 8 projemiz var. Tuzla, Aydınlıdaki çalışmamız sürüyor. 2016 yılında yeni yönetim binamızı Kurtköy'de konuşlandırmak niyetindeyiz. İstanbul'da ciddi bir dönüşüme ihtiyaç var. Vatandaşı olası deprem riskine karşı bilinçlendirerek bu süreci mesi için adımlar atmalı" şeklinde konuştu. Eminevim bünyesinde 2015 yılı için 30 bin kadar vatandaşı daha sisteme katmak istediklerini belirten Emin Üstün önümüzdeki yılla birlikte sektörde vitesi yükseltmek istediklerini dile getirdi ve şunların altını çizdi: "Biz  dünya çapında mimari lendiriyoruz. İn- pmin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin sanların mad- L. üstün, kamuoyunda faizsiz ve en kolay şekildi durumuna de konut alımının öncüsü olarak tanınıyor. Emin Üsgöre rota çi- tün sadece konut değil gayrimenkul alanında otel yaziyoruz. Ki- tırımlarında da başarılarını devam ettiriyor. Özellikmini ev, ki- le dünya çapında bir mimariye sahip olacak 150 bin mini otomo- metrekarelik alanda 150 milyon dolar yatırımla Afbil kimini ise yon'da inşa edilecek otel bu alanda yapılan en otel hisseleri- önemli yatırımlardan biri olarak belirtiliyor, ne kanalize edi- AVM'ye de yatırım yapan Emin Üstün 80 yoruz. Sisteme ka- milyon dolarlık Erzurum yatırıtacağımız yeni insanlarla 120 binli rakamlara ulaşmak niyetindeyiz İnşaat boyutu tamamlandıkça sanayi sektörüne de geçmek kaçınılmaz olacak." Afyon'da termal atılımla birlikte otel projesi üzerinde yoğunlaştıklarını, kentin en büyük otelini yapacaklannı söyleyen Emin Üstün, yatırımlara yönelik açıklamamıza dikkat çekiyor. sını şöyle tamamladı: "Afyondaki projemizi 76 yaşında bir Türk vatandaşımız yapmakta. İmar ve ruhsat çalışması sürüyor. Oteli 24 ayda tamamlanacak Yine Erzurum'da 80 bin ın2alanda üzerinde durduğumuz 80 milyon dolarlık AVM projemiz ilerliyor'' 


Yeni Akit


Geri Dön