29 / 03 / 2024

Emin Üstün: Anadolu'nun pek çok ilinde konut projesi inşa edeceğiz!

Emin Üstün: Anadolu'nun pek çok ilinde konut projesi inşa edeceğiz!

Emin Şirketler Grubu 23'üncü yılını kutluyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul'da devam eden inşaatların yanı sıra Anadolu'da da yakın zamanda çeşitli projeler hayata geçireceklerini söyledi.




Emin Şirketler Grubu 23'üncü yılını kutluyor. Emin Otomotiv'i bünyesinde barıştıran şirket, kurduğu sistemle otomobil alımını kolaylaştırırken, Eminevim kanalıyla da vatandaşın faizsiz ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul'da devam eden inşaatların yanı sıra Anadolu'da da yakın zamanda çeşitli projeler hayata geçireceklerini söyledi. Üstün, "Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde konut projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 

TERMAL TESİS KURACAK İnşaat alanında her yapılan projenin faizsiz ve uzun vadeli taksitlerle satışa sunulacağını vurgulayan Üstün, "Böylece insanlara avantajlı bir şekilde ev sahibi olma yolunu açacağız" diye konuştu. 


Afyon'da termal tesis yatırımı da Emin Şirketler Grubu'nun planları arasında yer alıyor. Projede biri 500 diğeri 645 oda kapasiteli iki otel yapılacak. Tesis kapsamında kültür ve sağlık merkezleri, futbol, basketbol, voleybol sahaları, buz pateni pisti, lunapark, çocuk eğlence dünyası ve çeşitli aktiviteler yer alacak. 


Sabah



Geri Dön