25 / 04 / 2024

Emin Üstün: Ekonomik imkanı dar olanlara hitap ediyoruz!

Emin Üstün: Ekonomik imkanı dar olanlara hitap ediyoruz!

Havuz sistemini genişleterek kira yardımlarını yükselttiklerini ve buna bağlı olarak ev sahibi olanların da diğer insanlara yardımı artırdığını kaydeden Üstün," 10 milyon insan ev almak için sıra bekliyor." dedi.



Emin Üstün, "Kira öder gibi ev sahibi yapıyor olmamız elimizi güçlü kılıyor. 2014 yılında aylık ortalama 2 bin 500 kişi ev ve otomobile yazılıyor. 

Bu oranın 3'te l'ini otomobil, geri kalanını ev oluşturuyor. Yılda 15 bin kişiye ev temin etmiş oluyoruz" dedi. 


HALKIMIZIN YANINDAYIZ 

Fikirtepede dönüşüm sürecine girdiklerini, buradaki halkla kaynaşarak imzalan almaya başladıklarının altını çizen Emin Üstün şunlara dikkat çekti: "Projeyle birlikte yıkım çalışmaları başlıyor. Vatandaşların hepsini ikna etmek zaman alıyor. Halk gerçekçi müteahhitlere itibar ediyor. Kanunen de halkın 3'te 2'sinin ikna olması lazım. Fikirtepede 2 şube açarak buradaki gücümüzü göstermiş olduk. Zeytinburnu'nda da çalışma sürüyor. Buradaki sakinlere ulaşmak adına Anadolu'daki şubelerimiz kanalıyla Anadolu'daki hak sahipleriyle görüşmeler yapılıyor." 


AHENK İSTANBUL İLE SEKTÖRDE İLKLER 

Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde 2+1 daire fiyatı ödeyip, 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün. Üstelik; daire fiyatına fark koymadan, banka kredisiz, bütün taksitler faizsiz ve vade farksız. 

İsteyene ara ödemesiz, esnek ödeme seçenekleri. Muhteşem deniz manzaralı, sosyal alanlarla donatılmış Ahenk İstanbul'da dairenizi bugün alın, yarın taşının. 

Ahenk İstanbul, doğanın yeşili, denizin mavisinin buluştuğu bir panoramaya sahip. Yüksek katlardan oluşmayan bu yaşam alanında huzur veren eşsiz bir manzara var. Yeşil çevresi, temiz havası, yarı olimpik havuzları, fitness ve squash salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun parkları, güvenlik sistemleri, kapalı otoparkları ve daha pek çok özelliğiyle bölgesinde öne çıkan Ahenk İstanbul'da hem güzel bir daire, hem de karlı bir yatırım. 


5 YÜZ 60'TA ANAVANTAJI KAÇIRMAYIN!

Kurtköy projesinde 1+1 daire fiyatı ödeyip, yeni satışa çıkan 2+1 dairelerden alabilirsiniz. Üstelik; daire fiyatına fark koymadan, banka kredisiz, bütün taksitler faizsiz ve vade farksız. 

İsteyene ara ödemesiz, esnek ödeme seçenekleri... Alışveriş merkezlerine, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Teknopark'a okul ve hastanelere yürüme mesafesinde olan bu büyük projede yerinizi alın... 

İstanbul Anadolu yakası, Kurtköy'de Eminevim'den yeni bir proje 5 yüz 60 Kurtköy... Modern mimarisi ve Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 1 km. uzaklığıyla dikkat çeken proje, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde, mükemmel bir lokasyona sahip. 5  yüz 60 Kurtköy'ün %80'i yeşil alan ve su peyzajına ayrıldı. Kapalı havuzları, spor salonları ve pek çok detayın düşünüldüğü bu projede beğendiğiniz konuta faiz ve vade farkı ödemeden sahip olabilirsiniz. 


Akit


Geri Dön