20 / 04 / 2024

Eminevim, 450 ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor!

Eminevim, 450 ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor!

Emin şžirketler Grubu, İstanbul Sultanbeyli'de şirketin bünyesinde faaliyet gösteren Habibullah Geredevi Vakfı aracığılıyla başlattığı yardım kampanyasında 450 ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor



 EMİN GRUPTAN ÖRNEK DAVRANIşž

Eminotomotiv ve Eminevim gibi tanınmış markaları bünyesinde barındıran Emin şžirketler Grubu, İstanbul Sultanbeyli'de şirketin bünyesinde faaliyet gösteren Habibullah Geredevi Vakfı aracığılıyla başlattığı yardım kampanyasında 450 ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor. Farklı ne yapabilirim diyerek yola çıkan Emin şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Emin Üstün, 'Öncelikli hedefimiz balık yedirmekten ziyade balık tutmayı öğretmek. Ve bunun için ne gerekiyorsa yapmak için yola çıktık' dedi.

AİLELER TESPİT EDİLİYOR

Uzun yıllardan beri yoksullara yardım elini uzatan vakıf, gelir durumu dü ¬şük ailelere giyim ve ev eşyası konusunda da yardımcı oluyor. Ramazan bayramlannda giyim Kurban bayramlarında da et yardımı yapan Aşevi, sabah erken saatlerde başlatılan ekmek dağıtımının ardından bir ekip ile Sultanbeyli'de yoksul aileleri tespit ederek giyim ve ev eşyası yardımında bulunuyor. Aşevine geleni boş çevirmemeyi amaçlayan Vakıf, günde 450 aileye ekmek yardımı ve 3 kursun da günlük yemeğini çıkartıyor.

2 sene önce Sultanbeyli'de başlatılan gıda ve giyim yardımlarının yanı sıra ilerleyen dönemde yoksul aileler için sıcak yemek de çıkacak. Gönüllüleri bek-lediklerini söyleyen A. Emin Üstün, 'Maddi durumu biraz iyi olan her insan, çocuğumun rızkıdır diyerek çok değil ayda 200 ekmek parası verse birçok insanımıza yardım elini ^hep birlikte uzatmış oluruz. Birlik beraberliğimizin bir göstergesidir bu yardımlar.'

KADINLARIMIZA ALTIN BİLEZİK TAKIYORUZ

Sultanbeyli Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Emin şžirketler Grubu, A. Emin Üstün işbirliği ile yoksulluğun üstesinden çalışarak geleceğine inanan kadınlar için halı kilim dokuma kursları başlattı. 'Sultanbey i'de kadınlara altın bilezik' sloganıyla yola çıkan Emin şžirketler Grubu, kursa katılan her öğrenciye 'kursa katılma' karşılığı 200 TL vermeyi hedefliyor ve bunun yanı sıra kurs sonunda öğrencilere iş imkanı da sunuyor.

Sultanbeyli'de yaşayan yoksul ailelere sürekli yardımlar yaparak yaşamlarını idame etmelerini sağlamanın doğru olmadığını dile getiren Üstün, 'Asıl amacımız yardımdan ziyade yoksul aileleri meslek sahibi yapıp kendi el emekleriyle hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak. Her birey bir altın bileziğe sahip olsa yoksulluk ve işsizlik büyük ölçüde aşılacak' dedi.
Vakıf, yardıma muhtaç ailelerin ve yardım edecek gönüllülerin Eminotomotiv Sultanbeyli şžubesi'ne başvurabileceklerini veya Sami Yeşilyurt'a 0537 427 10 28 numaralı telefondan ulaşabileceklerini bildirdi.
akit


Geri Dön