25 / 04 / 2024

Eminevim 75. şubesini Ümraniye’de açtı!

Eminevim 75. şubesini Ümraniye’de açtı!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Türkiye’de 75. Şubesini İstanbul Ümraniye’de açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.



Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Türkiye’de 75. Şubesini İstanbul Ümraniye’de açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.


Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başaran ve kurduğu Elbirliği sistemi ile 80bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor.


Eminevim Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök;1991 yılından bu yana Türkiye’de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim’ in 75. Şubesini açmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, günümüzde dar gelirli ailelerin ev ve otomobil sahibi olmalarının zorluğu ortada. Ev ve otomobil sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan vatandaşlarımızın, uyguladığımız “Elbirliği Sistemi” ile bu hayallerine kavuşmalarını sağlayarak ve Eminevim müşterilerimizin bize olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayımızı arttırıyoruz.



Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyoruz. Bugün burada Ümraniye’de 3. Şubemizi açıyoruz. Buda vatandaşlarımızın Eminevim’e duyduğu güvenin bir göstergesidir. Bizde bu güven ve halkımızın ilgisiyle her geçen büyümeye devam ederek, şube sayılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. 100. Şubemizin açılışını da inşallah hep beraber yaparız. Bu sistemle ev ve otomobil sahibi olmayan vatandaşımız kalmayacak.



Haber Star'da şöyle yer aldı;

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, yetmiş beşinci şubesini Ümraniye’de yoğun bir katılımla birlikte açtı. Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’  ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de yetmiş beşinci, İstanbul’da on üçüncü şubesinin açılışını Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, Eminevim İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ertan Yallagöz’ün katılımlarıyla gerçekleştirdi.

 

Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, “Türkiye'de yetmiş beşinci, Ümraniye'de üçüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 100, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz ‘bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden yanayız”  dedi.


Ümraniye’deki üçüncü şubelerinin, Türkiye’ye ve Ümraniye halkına hayırlı olmasını dileyen Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, “ Türkiye’nin her yerine ulaştık. Ankara’da 4, Bursa’da 3, İstanbul’da da 30’un üzerinde irtibat bürolarımız ve şubemiz bulunuyor. Hedefimiz 2016 yılı itibariyle şube sayımızı 100lü rakamlara çıkarmak ve yılsonu itibariyle de şubemizin olmadığı il bırakmamaktır” dedi.


“SİSTEMİN TEMELİ ANADOLU’DAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÜZERİNE KURULU”

Elbirliği Sistemi’nin Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Gök, “Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye’de atılmıştır.  1995 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı kurulmuş şirketimiz 2005 yılında ev alımlarının da aynı güçlüğe gelmesinden dolayı Eminevim kurulmuş oldu. Özellikle baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan bir müşteri kapasitemizin yaklaşık kır binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz. Umarım daha da uzun yıllar bu birlikteliğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.


“TÜM TÜRKİYE’DE, İNSANLARIN EV VE ARABA SAHİBİ OLMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ”


Emin Şirketler Grubu’nun ilk temellerinin atıldığı Ümraniye’de üçüncü şubelerini açmalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Eminevim İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ertan Yallagöz, “Anadolu yakasında 12 tane şubemiz var, bu şubemizle birlikte sayımızı 13’e çıkardık. Bizim misyonumuz Elbirliği Sistemi ile kişilerin vade farkına ve faize girmeden köylerimizde yapılan imece sistemini kurumsal hale dönüştürmektir. 25 yıldır tüm Türkiye çapında insanların temel ihtiyacı olan ev ve araba almalarında yardımcı oluyoruz.  Amacımız şuanda 75 binin üzerinde olan sayımızı daha da büyütmek” dedi.

Ertan Yallagöz, “Günümüzde ev ve araba sahibi olmak için belli standartlara sahip olmak gerektiriyor. Bazı müşterilerimizin ödeme gücü yeterli gelmiyor. İşte burada Eminevim devreye giriyor. Dolayısıyla bizde onlara faize girmeden elimizden geldiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizden gelen memnuniyetler ve geri bildirimler doğrultusunda yeni şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Bu konuda yardımlarından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdurrahman Emin Üstün’e, Genel Müdürümüz İbrahim Çonkar’a, Türkiye Satış Müdürümüz Sezai Gök’ e teşekkür eder yeni şubemizin hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Star


Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Emin Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eminevim'in, Türkiye'de 75'inci şubesini İstanbul Ümraniye'de açtığı açıklandı. Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, şunlan söyledi: "1991'den bu yana özellikle insanımızm otomobil ve ev sahibi olması konusunda ilkleri başardık. "Elbirliği' sistemi ile 80 binden fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarına en kolay yoldan aracılık ettik. Büyümeye devam ediyoruz." 


Bugün


Haber Türkiye Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'de 75. şubesini İstanbul Ümraniye'de açtı. Eminevim Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, "Günümüzde dar gelirli ailelerin ev ve otomobil sahibi olmalarmın zorluğu ortada. Ev ve otomobil sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan vatandaşlarımızın, uyguladığımız 'Elbirliği Sistemi' ile bu hayallerine kavuşmalarım sağlayarak ve Eminevim müşterilerimizin bize olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayımızı arttırıyoruz. Bu sistemle ev ve otomobil sahibi olmayan vatandaşımız kalmayacak" dedi. 


Türkiye Gazetesi 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Faizsiz ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, 75. şubesini Ümraniye'de açtı. Eminevim Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, günümüzde dar gelirli ailelerin ev ve otomobil sahibi olmalarının zor olduğunu söyledi. Sezai Gök, geliştirdikleri 'Elbirliği Sistemi' ile insanların bu zorluğun üstesinden geldiklerini belirtti. 


Posta



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emin Şirketler Grubu bünyeâınde bulunan Eminevim, yetmiş beşinci şubesini Ümraniye'de yoğun bir katılımla birlikte açtı. Müşterilerine 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye'de yetmiş beşinci, İstanbul'da on üçüncü şubesinin açılışını Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, Eminevim İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ertan Yallagöz'ün katılımlarıyla gerçekleştirdi. Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, 'Türkiye'de yetmiş beşinci, Ümraniye'de üçüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 100, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor*Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz 'bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden yanayız" dedi. Ümraniye'deki üçüncü şubelerinin, Türkiye'ye ve Ümraniye halkına hayırlı olmasını dileyen Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, "Türkiye'nin her yerine ulaştık. Ankara'da 4, Bursa'da 3, İstanbul'da da 30'un üzerinde irtibat bürolarımız ve şubemiz bulunuyor. Hedefimiz 2016 yılı itibariyle şube sayımızı 100'1ü rakamlara çıkarmak ve yılsonu itibariyle de şubemizin olmadığı il bırakmamaktır" dedi. 


Hürses


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve faizsiz ev-otomobil satışı yapan Eminevim, 75. Şubesini İstanbul Ümraniye'de açtı. Eminevim Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, "Dar gelirli aüelerin ev ve otomobü sahibi olmalarının zorluğu ortada. Onlar için uyguladığımız 'Elbirliği Sistemi' ile hayallerine kavuşmalarım sağlıyoruz. Müşterilerimizin bize güveniyle büyümeye devam ediyoruz. Her geçen gün şube sayımız artıyor" dedi. 


Hürriyet



Geri Dön