29 / 03 / 2024

Eminevim, Afyon'da iki termal oteli hayata geçirecek!

Eminevim, Afyon'da iki termal oteli hayata geçirecek!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz, dedi



1991 yılında otomobil alımında yaşanan zorluklar neticesinde Türkiye'de farklı bir sistem kurarak otomobil alımını kolaylaştıran Emin Otomotiv ve ev alımı noktasında faizsiz sistemleriyle halka çözümler sunan Eminevim gibi markaları bünyesinde barındıran Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Hem gelecek hedeflerinin konuşulduğu, hem de geçmiş yılların masaya yatırıldığı programda kıdemli  ve başarılı Emin Grup çalışanlarına ödül ve plaketleri yönetim kurulu tarafından takdim edildi. 4 gün süren kampa Emin Şirketler Grubu'nun 600 çalışanı katıldı. Özel olarak düzenlenen iki oturumda Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile gerçekleştirilen söyleşide Emin  Üstün çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Çalışanlardan gelen soruları da cevaplayan Üstün konuşmasında pek çok önemli noktaya değindi. Önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz.


Emin Üstün, şu an İstanbul'da devam eden inşaat projelerinin yanında yakın zamanda önce Ankara,  İzmir, Bursa, Konya, Erzurum gibi büyükşehirler başta olmak üzere Anadolu'nun pek çok ilinde  konut projelerini hayata geçireceklerini belirtti. İnşaat alanında her yapılan projenin faizsiz, uzun  vade taksitlerle satışa sunulacağını, böylelikle insanlara ev sahibi olma yolunu avantajlı bir şekilde  açacaklarını söyledi.

Türkiye'nin sayılı büyük, Afyon'un en özel termal tesisi kuruluyor. 

Emin Şirketler Grubu, 23. Yıl Programında termal turizm alanında yapacağı yatırımları da çalışanlarına  tanıttı. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği  belirtildi. Önümüzdeki yıllarda hayata geçecek projede biri 500 oda, diğeri 645 oda kapasiteli iki otel  yapılacak. Tesis alanı içerisinde adeta yok yok. Kültür ve sağlık merkezleri, futbol, basketbol, voleybol  sahaları, buz pateni pisti, luna park, çocuk eğlence dünyası, çocukların iş yaşamıyla ilgili eğlenceli aktivitelerinin yer alacağı junior iş dünyası, cami, sosyal aktivite ve el sanatları merkezi, hayvanat  bahçesi, gezi ve piknik alanları, balık tutma tesisleri, at binme alanları, şelaleler, alışveriş merkezi,  kütüphane, açık hava müzesi, akvaryum ve deniz müzesi gibi pek çok proje yer alıyor. 



 Sürekli gelişen, büyüyen olmalıyız.

Emin Üstün, gelişime dikkat çektiği konuşmasında; insanların her şeyden önce birey olarak gelişime açık olması gerektiğini söyleyip, bir çalışanın iki gününün eşit olmaması yönünde tavsiyelerde bulundu. Her çalışanın elinde kendisine katkı sağlayacak, gelişimine yön verecek kitapların olması gerektiğini vurgulayan Üstün, mutlu müşterileriler oluşturmanın, iş yaşamında başarıyı yakalamanın  eğitimli ve kendisini geliştirebilen çalışanlardan geçtiğini söyledi. Programın açılış konuşmasını yapan Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün çalışanlara hitaben  yaptığı konuşmada; Emin Grubu'nun başarısında büyük emeğe sahip çalışanlara teşekkür etti.  İlerleyen yıllarda çalışanlarına yapacakları yatırımı daha da arttıracaklarını belirten Büşra Üstün yeni projeleri hayata geçireceklerini belirtti.  20 yılın üzerinde çalışanlarının bulunduğunu belirten Büşra Üstün, özel kurumlarda nadiren görülen  bu durumun Emin Grubu açısından oldukça sevindirici olduğunu söyledi. Emin Grubu'nun Afyon kampının kutlu doğum haftasına denk gelmesi münasebetiyle program  esnasında sürprizler yapılarak duygulu anlar yaşandı.

Türkiye Gazetesi


Geri Dön