23 / 04 / 2024

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan Eminevim, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı fiyatlardaki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor..



Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan Eminevim, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı fiyatlardaki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor Geliştirdiği elbirliği projesiyle orta ve alt gelir sahiplerinin ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, her ay 700 kişinin ev hayalini gerçekleştiriyor. Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan şirket, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı değerdeki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor. 

Peşinatlı veya peşinatsız seçeneklerin bulunduğu sistemde seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını temsil ediyor. Yapılan ödemelerle her ay bir ev parası birikiyor. Biriken para noter huzurunda yapılan çekilişlerle bir kişiye ev almak üzere kullanılıyor.


AYDA 2 BİN BAŞVURU 

Ayda ortalama iki bin kişinin müracaat ettiği Eminevim, bunlardan 500 tanesine o ay içerisinde ev alıyor. Şirketin her ay teslim ettiği ev sayısı ise 700 u buluyor. 

Son yıllarda nitelikli konut üretimi de yapan * Eminevim, Beylikdüzu nde iki etaplı Ahenk İstanbul ile *Kurtköy'de 560 projelerine devam ediyor. Şirket, yatırım maliyeti 350 milyon lira olan bu projelerin yanı sıra Fikirtepeüe kentsel dönüşüm projesine de imza atmaya hazırlanıyor.

YENİ PROJELER Eminevimin portföyünde farklı büyüklüklerde arsalar bulunuyor. İstanbul Aydınlıda 17 bin, Kurtköy'de 18 bin, Dancaüa da 12 bin, Basın Ekspres'te 26 bin metrekarelik arsası bulunuyor. Anadolu'ya da açılan şirketin Erzurum'da 26 bin metrekarelik bir alan üzerinde ticari ve konut projesi üretilecek. 


NEFES'TE S ATIŞLAR BAŞLADI Eminevim'in Sakarya-Kocaeli'de inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde de satışlar geçen ay başladı. 5 bin 40 metrekare alanda inşa edilen proje, 7 blokta 55 ile 85 metrekare arasında değişen 86 konuttan oluşuyor. Eminevim Nefes, hem yaz aylarında hem de kış aylarında konaklama yapma imkânı sunuyor. 


BİNLERİ EV SAHİBİ YAPTI 

İnsanları ev sahibi yapmaktan mutluluk duyduklarım söyleyen Eminevim Yönetim Kurulu Başkam Emin Üstün, "Elbirliği sistemiyle binlerce kişiyi ev sahi- £ bi yaptık Tabanda konut problemini başka türlü çözmek mümkün değil. Bin lira geliri olan tüketicinin ev sahibi olma şansı yok Uyguladığımız sistemle alt gelir grubunu ev sahibi yapıyoruz. Tabanda konut problemini başka türlü çözmek mümkün değil. Bin lira geliri olan insanın hiçbir zaman ev sahibi olma şansı yok Bunun yanı sıra yeni projeler üretmeye başladık' diye konuştu. 


Yeni Akit


Geri Dön