24 / 04 / 2024

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu!

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu!

Firma: Emin Otomotiv

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmı haberimizde yer alıyor. Eminevim'in ev sahibi yapmak için düzenlediği çekiliş İstanbul Sefaköy'de Milsan'da yapılıyor. Sistemde çekiliş dışında 2 farklı konut sahibi olma alternatifi de bulunuyor.



Eminevim çekilişlerine devam ediyor. Eminevim'in yeni çekilişi Sefaköy Milsan'da yapılıyor. Üyelere özel yapılan çekilişler internet şubesi kısmından TC kimlik bilgileri ile izleniyor. 


Ayrıca üyelere özel internet şubesi kısmında gelecek çekilişler hakkında da bilgiler yer alıyor. Çekilişler noter huzurunda yapılıyor. Eminevim İstanbul çekiliş sonucu kısmından önce çekiliş sisteminden bahsedelim. 


Eminevim'de daire satışları 3 farklı sistemle yapılıyor. 1. tercih çekiliş şeklinde. İkincisinde ise çekilişe girmek istemeyenler için hiç peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim 


tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Vade ortası Sistem" bulunuyor. 


Peşinatı olan müşteriler için ise evini daha erken alacağı teslim tarihinizi kesin olarak bildiğiniz "Peşinatlı Erken Teslim Sistemi" bulunuyor. 


Çekiliş nasıl oluyor?

Müşterilerin dahil oldukları grupta her ay bir kişi gayrimenkulünü alıyor. Çekilişler noter huzurunda bizzat üyelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.


Eminevim İstanbul çekiliş sonucu!

Eminevim İstanbul çekiliş sonucu internet şubesi girişlerinden TC Kimlik Numarası ve parola ile sağlanıyor. Parola da 'Üyelik Numarası' ile alınıyor. 


Eminevim İstanbul iletişim

444 36 46

www.eminevim.com


Geri Dön