28 / 03 / 2024

Eminevim İstanbul’un fethinin 560. yılında 5YÜZ60 projesine başladı!

Eminevim İstanbul’un fethinin 560. yılında 5YÜZ60 projesine başladı!

Eminevim İstanbul’un fethinin 560. yılında Kurtköy’de 560 daireden oluşan 5YÜZ60 Kurtköy isimli bir projeye başladı. Konut alıcıları için şirket 72 ay sıfır faiz imkanı sunuyor...



1991 yılından bu yana 60 bin metrekarenin üzerinde proje geliştiren ve faizsiz ödeme sistemiyle konut edindiren Eminevim yeni bir projeye start verdi. Şirket İstanbul’un fethinin 560. yılında Kurtköy’de 560 daireden oluşan 5YÜZ60 Kurtköy isimiyle konut inşa edecek.  Satışların başladığı 5YÜZ60 Kurtköy 23 bin 850 metrekare arsa içinde 3 blok olarak tasarlandı. Teslimler 2016 yılında gerçekleştirilecek.


Ödemede yeni sistem


5YÜZ60 Kurtköy’de arazinin yüzde 80’i yeşil alan ve su peyzajına ayrıldı. Kapalı sosyal alanlar için ayrılan metrekare ise 1.385.  Bağımsız birimler ev ve ofis şeklinde sunuluyor. Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, teraslı 3+1 olup büyüklükleri 44 metrekareden başlıyor ve 170 metrekare ile 120 metrekare teras olarak çeşitlilik gösteriyor.


Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Eminevim’in yıllarca alt ve orta gelir grubunu kendine özgü sistemiyle faizsiz ev sahibi yaptığını vurguladı. Temel prensiplerinin faiz almamak olduğuna dikkat çeken Üstün şöyle konuştu:


“Türkiye’de ilk olarak Ahenk İstanbul projesinde kredi kullandırmadan Eminevim bünyesinde 108 ay, 72 ay, 60 ay gibi faizsiz taksitlen-dirmeler yaptık. 5YÜZ60 Kurtköy projesinde de faizsiz uzun vade taksitlendirmeler sunuyoruz. İlerleyen dönemlerde faizsiz konut satışına yönelik yeni sistemler geliştireceğiz. İnsanların ev sahibi olurken ekonomik yoldan ev sahibi olmaları için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz.”


İçinde kreş de var


Ailelerin çocuklarıyla birlikte dinlenip yürüyüş yapabileceği alanların yanı sıra projede çok sayıda çocuk oyun alanları da tasarlanıyor. Site içerisinde bir de kreş yapılıyor.  


Sabiha Gökçen’e yürüme mesafesinde


Eminevim İnşaat Pazarlama Koordinatörü Murat Çiftçi İstanbul’un hızla gelişen ve değişen bölgelerinin başında gelen Kurtköy’ün ilerleyen yıllarda hayata geçirilecek projelerle daha da değerli hale geleceğini belirtti. Çiftçi, 5YÜZ60 Kurtköy’ün şuan var olan pek çok alışveriş merkezine ve Sabiha Gökçen Hava Liman’na yürüme mesafesinde oduğunu aktardı.


72 ay sıfır faiz


Eminevim’in Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan projesi Ahenk İstanbul’da müşterilerine sunduğu şirket bünyesinde faizsiz taksitlendirme imkanı Kurtköy’deki projesinde 72 ay olarak karşımıza çıkıyor. Bay ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanan yarı olimpik havuzlar, fitness salonları, buhar odaları farklı bir konsept oluşturuyor. Peyzajda şelale, küçük ve büyük süs havuzları sitenin görsel yönünü güçlendiriyor. 


Her daireye kapalı otopark


5YÜZ60 Kurtköy’de her daireye özel kapalı otopark imkanı sunuluyor. Sporun çeşitli dallarda yapılabileceği alanlara sahip projede tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, açık spor ve yürüyüş alanları da yer alıyor. 


EMLAK DÜNYASI / EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ



Geri Dön