20 / 04 / 2024

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

KAYSERİ'DE Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile beraber 100 aile sahibi oldukları evlerin tapularını aldı. Düzenlenen törene, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yöneticiler,800 aile katıldı.



Törende soruları cevaplayan Emin Şirket- Eminevim ler Grubu Yönetim tarafından Kumlu Başkanı Emin Üstün, 24 yıldır Eminevim sistemi üzerinde çalıştıklarını söyledi. Üstün, "24 yıldır Eminevim sistemini üzerinde çalıştık. Bu çalışmalarımız devam etmektedir. Kayseri'de ikincisi düzenlenen ve 100 aileye tapularının verildiği Tapu Teslim Töreni'nde konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şu ana kadar 70 bin aileye yapmış olduğumuz teslimattan dolayı memnunuz" dedi. 


24 yılda 70 bin civarı aileye teslimat gerçekleştirdik. Türkiye'nin 60 ilinde şubelerimizle insanımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi. Üstün, "Bizden ev alanlara hayırlı uğurlu olsun. Çocukları ile beraber mutlu yaşasınlar. Ev alamayanlara da inşallah en kısa zamanda Allah güzel bir ev nasip etsin. Ev, insanların hayatında dönüm noktasıdır. Evi olan insan için ev bir şey ifade etmiyor ama evi olmadan kirada yaşayan bir insanın ev sahibi olması bizi çok mutlu ediyor. Onların sevinmesi bizi sevindirmiş oluyor" ifadelerini kullandı. 


Eminevinı'in sistem çalışmasını yapan bir firma olduğunu söyleyen Emin Üstün, "Şu an Eminevim İnşaat olarak İstanbul'da ve Türkiye'nin bazı bölgelerinde çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul'da binin üzerinde konut imalatımız var. Anadolu'da da bu imalatı artıracağız. Orta ve alt gelir grubuna hitap eden konut imalatı yapmayı düşünüyoruz. İstanbul'da kentsel dönüşüm ile ilgili Fikirtepe'de çalışmalarımız var. Mühim olan insanları bir araya getirmektir" diye konuştu. 


Milat


Geri Dön