26 / 04 / 2024

Eminevim Kocaeli Şubesi 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Eminevim Kocaeli Şubesi 65 aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...




Yaklaşık bin davetlinin katıldığı The Ness Otel' de düzenlenen tapu teslim töreninde önceki akşam tapusunu almaya hak kazanan 65 aileye tapularını teslim etti Eminevim Kocaeli Şubesi'nin The Ness Otel' de önceki akçanı gerçekleştirilen tapu teslim törenine yaklaşık bin kişi katılırken, Eminotomotiv Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Musab Üstün, Türkiye Saüş Müdürleri Sezai Gök ve Faruk Sağ, Teslimat Müdürü İlker Torçuk, Kocaeli Bölge Müdürü Ersan Yollagöz, Kocaeli Şube Müdürü Arif Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. 

TAPULAR TESLİM EDİLDİ Tapu teslim töreni, "El Birliği" tanıtım sinevizyonıı ile başlarken, gösterilen sinevizyonun ardından konuşma yapan Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök, "Peşin parası olan kolaylıkla ev alabilir ancak peşin parası olmayan birinin ev alması çok zor. Banka kredi,si çekecek ve neredeyse iki ev parası şeklinde geri ödeyecek. Ayrıca bir de faize girmiş olacak. Biz bu noktada devreye giriyoruz. Sizlerin katkılarıyla 23 yıldır bunu başarmaktayız. Buradaki kalabalığın büyük bir aile olduğunu düşünüyorum ve ben de bu ailenin bireyi olarak burada olmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu. Ardından hediye çekilişiyle birlikte ailelere tapular teslim edildi. 


Çağdaş Kocaeli 


Geri Dön