24 / 04 / 2024

Eminevim Konya kura çekilişleri bugün yapılacak!

Eminevim Konya kura çekilişleri bugün yapılacak!

Vade farksız ödeme alternatifleri sunan Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Teslimat tarihi geldiğinde Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olabiliyorsunuz.




Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 12 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Ödeme imkanlarına göre bir liste çıkarılıyor ve ödemeler bu şekilde gerçekleştiriliyor. Teslimat tarihi geldiğinde istediğiniz her yerden ev sahibi olma imkanınız oluyor. Eminevim sistemi nedir?


Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağıyor. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma bulunuyor.  Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemi olarak ifade ediliyor.


Eminevim sistemiyle nasıl ev alınır..

 * Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirleniyor.

* Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtiliyor.

* Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtiliyor.

* Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası oluyor. 


Her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra tespiti sonucu bir kişiye ev alınıyor. Ortaya aylık ödenecek taksitler çıkarılıyor. 

Bu sistemde ilk ay evini alan kişiler kiradan kurtulup kendi evlerine geçtikleri için kendinden sonra alacak gruptaki diğer kişilere bir miktar fazla ödeme yaparak yardımda bulunuyor.  Çünkü evini ilk alan kişi gruptaki diğer kişilerin parasıyla ev almıştır ve henüz onlar kirada oturmaktadır.


Yapılan kura da ilk aylarda evi çıkmayan kişiler ise kirada oturmaya devam ettikleri için kendisinden önce evini alanlardan bir miktar yardım alıyorlar.  İlk alanlar evin değeri üzerinden ödedikleri yardımla bir miktar fazla ödeme yapıyorlar. Sırasını bekleyenler ise yardım aldıkları için evin değeri üzerinden daha az ödeme yapıyorlar.




Geri Dön