29 / 03 / 2024

Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı!

Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı!

Faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, istediği gayrimenkulü alabilmeyi sağlayan Eminevim, Konya'da da faliyetlerine devam ediyor. Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı. Eminevim Konya kura çekilişleri sonuçları sitemizden öğrenebilirsiz



Faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmeyi sağlayan Eminevim sisteminde 40 aydan 12 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Eminevim Konya kura çekilişleri yapıldı.


Eminevim sistemiyle nasıl ev alınır?


* Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirleniyor.

* Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtiliyor.

* Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtiliyor.

* Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası oluyor. 



Her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra tespiti sonucu bir kişiye ev alınıyor. Ortaya aylık ödenecek taksitler çıkarılıyor. 

Bu sistemde ilk ay evini alan kişiler kiradan kurtulup kendi evlerine geçtikleri için kendinden sonra alacak gruptaki diğer kişilere bir miktar fazla ödeme yaparak yardımda bulunuyor.  Çünkü evini ilk alan kişi gruptaki diğer kişilerin parasıyla ev almıştır ve henüz onlar kirada oturmaktadır.


Yapılan kura da ilk aylarda evi çıkmayan kişiler ise kirada oturmaya devam ettikleri için kendisinden önce evini alanlardan bir miktar yardım alıyorlar.  İlk alanlar evin değeri üzerinden ödedikleri yardımla bir miktar fazla ödeme yapıyorlar. Sırasını bekleyenler ise yardım aldıkları için evin değeri üzerinden daha az ödeme yapıyorlar.


Eminevim Konya kura çekilişi sonuçlarını ilerleyen günlerde emlakkulisi.com sitemizden öğreneiblirsiniz.


Geri Dön