25 / 04 / 2024

Eminevim Trabzon'da açtığı yeni şubesine taşındı!

Eminevim Trabzon'da açtığı yeni şubesine taşındı!

Türkiye'de 23 yıldır 60 bin aileyi faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim her ay yüzlerce aileyi faizsiz ev ve otomobil sahibi yapıyor, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor.



Şube sayısını günden güne artıran Eminevim, mevcut şubelerinide daha merkezi yerlere taşıyarak güçlendiriyor. Emin Şirketler Grubu Karadeniz bölge müdürü Mesut Ateş şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Böylelikle daha fazla aileye ulaşıp hayallerindeki ev ve arabayı faizsiz bir şekilde almaları için çalıştıklarını vurgulayan Ateş Mevcutta daha iç kısımlarda kalan şubelerini daha merkezi ve daha geniş- ferah ortamlara taşıdıklarını belirtti.


Ateş Trabzon; Eminevim için  çok önemli bir merkez. Biz Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir kuruluşuz. 

Burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz" dedi. Sürekli gelişen ve büyüyen bir kuruluş olduklarım vurgulayan Ateş, "Eminevim'in temel bir prensibi var. O da kendi öz değerlerimizle büyümek. Türkiye'nin hemen hemen her yerinde şubesi olan bir şirketiz. Şubelerimiz, müşterilerimizle yakın temas kurduğumuz mecralar. Biz, bir yandan teknolojiyi etkin kullanıp müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıp, diğer yandan şube ağımızı genişletiyoruz" diye konuştu. 

2014 yılı itibariyle 54 olan şube sayısına 2015 yılı içersinde 16 yeni şube daha ekleyerek 70'e çıkarmayı hedeflediklerini dikkat çeken Mesut Ateş, bu sayıyı her geçen gün dahada artırmayı hedeflediklerini belirtti. Eminevim Trabzon Şube Müdürü Dündar Genç ise Trabzon'a hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Şubemizde Trabzon'daki Ailelerin her türlü ihtiyaç ve beklentileri karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Kendilerini Faizsiz ev ve otomobil sahibi olmaya davet ettiklerini belirtti. 

Taka


Geri Dön