28 / 03 / 2024

Eminevim'de çekiliş için son gün 30 Kasım!

Eminevim'de çekiliş için son gün 30 Kasım!

İsteyen kiracı ev sahibi olacak. bütün türkiye için,bugüne kadar sunulan en cazip ev alma fırsatı sağlanıyor.Eminevim'de çekiliş  için son gün  30 Kasım



Yıllardır, ev almak isteyenlere bütün taksitlerin faizsiz ve vade farksız olduğu seçenekler sunuyoruz. Müşterilerimiz, Türkiye genelinde beğendiği satılık herhangi bir evi alabiliyor. Kirada oturanlara evine taşınana kadar kira yardımı yapıyoruz. Hiç peşinatı olmayanları da ev sahibi yapan bir sistem uyguluyoruz. 400 TL - 600 TL -1000 TL ödemesine bakmaksızın kiracıları en kolay yoldan ev sahibi yapıyoruz.;Ve şimdi, ev almak isteyen bütün kiracılara bir müjde veriyoruz: Taksitleri kendiniz belirleyin, faiz ödemeyin, teslim tarihinde Türkiye'nin neresinden isterseniz beğendiğiniz bir evi alın. Detaylı bilgi almak için lütfen merkez veya şubelerimizi arayın. Sizi aramamızı isterseni numaranızı bırakın ya da aşağıdaki numaraya kısa mesaj gönderin biz sizi arayalım.Eminevim, 20 yıldan beri insanları faizsiz otomobil sahibi yapan Eminotomotiv kuruluşudur. Bugüne kadar on binlerce aileyi en kolay yoldan otomobil sahibi, yüzlerce aileyi de faiz ödemeden, bütçelerine göre ev sahibi yaptık. Eminevim'i tercih edenler kredi kullanmadan, taksitleri kendi belirleyerek, istediği bölgeden beğendiği evi aldı. şžimdi sıra diğer kiracılarda.

NASIL KATILABİLİRİM
Türkiye'nin her yerinde, 'Bir evim olsun' diyen herkesi Eminevim'den bilgi almaya çağırıyoruz. Merkez veya şubelerimizi arayarak size özel çözümlerimizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca, sizi aramamızı isterseniz numaranızı bırakın ya da aşağıdaki numaraya kısa mesaj gönderin biz sizi arayalım.

www.eminevim.com.tr
0216 444 36 46


Geri Dön