25 / 04 / 2024

Eminevim'den Ahenk İstanbul Projesiyle hiç peşinatsız ev!

Eminevim'den Ahenk İstanbul Projesiyle hiç peşinatsız ev!

Firma: Emin Otomotiv

Proje: Ahenk İstanbul

Emin grubu tarafından hayata geçirilen Ahenk İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Ahenk İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerinden meydana geliyor..



 Emin Otomotiv projesi olan Ahenk İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje,  projesi 30 bin 500 metrekare inşaat alanında konumlanıyor.Toplamda 500 konutluk bir projeden oluşan  Ahenk İstanbul  2 etaptan meydana geliyor.


Ahenk İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerinden meydana geliyor. Ahenk İstanbul projesinde teslimler ilk etap için 20 ay sonra ikinci etap için ise 30 ay sonra gerçekleştirilecek.


Emin grubu tarafından hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesiyle birlikte konut sahibi olmak isteyenlere ev kredisi kullanmadan, ara ödeme yapmadan, 100 ay faizsiz ve vade farksız taksilendirme imkanı sunuyor. Peşinatı olmayanlar için de peşinatsız ödeme planları oluşturuluyor. 


Ahenk İstanbul projesinde; spor alanları, yüzme havuzu, squash, dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar odası gibi bir çok sosyal alan da mevcut.


Ahenk İstanbul projesi fiyat bilgisi için 0212 855 85 55 numaralı satış ofisi telefonunu arayıp görüşebilirsiniz.


Ahenk İstanbul nerede?


Adnan Kahveci Mah.İnönü Cad. No: 71 Gürpınar Beylikdüzü / İstanbul


Ahenk İstanbul iletişim bilgileri:


Telefon: 0212 855 85 55

Web Adresi: www.eminevimahenk.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön