19 / 04 / 2024

Eminevim'den Silivri'ye okul müjdesi!

Eminevim'den Silivri'ye okul müjdesi!

Eminevim, 85. Şubesini Silivri'de açtı. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri ilçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Silivri'ye okul yapacaklarının sözünü verdi.



Türkiye'de 1991 yılından bu yana belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanların otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başaran Eminevim. 85. Şubesini Silivri'de açtı. Açılış törenine; Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, MHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, Silivri İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesi Silivri İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş'ın okuduğu dua ile birlikte kesilirken Kaymakam Faruk Bekarlar, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Emin Üstün'e hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Kurdele kesimi ile birlikle davetliler yeni açılan şube binasını gezdiler. 


Büyük bir site inşa edeceğiz 


Açılışta kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Türkiye'de 85. şubemizi Silivri'de açmış bulunmaktayız. İnşallah Silivri'de Eminevim ve Eminotomotiv olarak halkımızın hizmetinde olacağız. Ayrıca bu bölgeden aldığımız 80 bin metrekare arazi ile Silivri'lilere büyük bir siteyi de inşa ederek hizmetlerine sunmuş olacağız. Ülkemizde biliyorsunuz ki asgari ücret alan bir insanın otomobil sahibi olması ve ev sahibi olması çok zor. Sıkıntılı faizler yüksek olduğu için yada bankalardan kredi alma imkanları olmadıkları için insanların ev veya otomobil satın almaları zor oluyor. Bu nedenle Eminevim olarak 25 yıldır uyguladığımız sistemle insanlarımızı otomobil sahibi yapabiliyoruz. 10 yıla yakın zamandır da konut noktasında çalışmalarımız var imkanları dar olan ve bankalardan kredi alma imkanları olmayan kesimi konut sahibi olabiliyorlar. Her ay ortalama 2 bin ile 2 bin 500 civarında kişi üye olmak için bize müracaata geliyor. Bu rakamın içinde yer alan kişilerden 800'ünü konut 500'ünü de otomobil sahibi yaptık" diye konuştu.


Silivri'ye okul yaptıracağız 


"Eminevim olarak sosyal projelerimiz de var" diyen Üstün, "İlçe Milli Eğitim Müdürü'yle görüşüldü. Bu bölgede yatırım yapacağımız için Silivri'de bir okul açmayı düşünüyoruz. İlkokul, lise veya ortaokul olabilir. Projelerimizin içerisinde var. Eminevim Emin Şirketler Grubu'na ait bir kurumdur. Bizim aynı zamanda Emininşaat diye bir kurumuz daha var. İstanbul'un çeşitli yerlerinde de siteler kurduk. Beylikdüzü, Kurtköy, Yakuplu, Danca ve Aydınlı'da inşaatlarımız sürüyor. Bir kısmında inşaatlarımız bitti ama bir kısımda çalışmalar devam ediyor. Yalnızca bu kadar değil ülkemizin diğer illerinde de çalışmalarımız var. Örneğin: Erzurum'da inşallah büyük bir AVM kurmayı düşünüyoruz. Ayrıca Afyon'da 150 Milyon Doladık yatıranla birlikte termal otel projemiz var. Kurtköy'de de bir rezistans otel projemiz var. Bu şekilde de inşaat sektörüne de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Türkiye'de biliyorsunuz işsizlik ve ekonomik sıkıntı olduğu zamanlar bu tip yatıranlar ekonomiye katkı sağlamış oluyor" ifadelerini kullandı. 


İş imkanı sağlayacağız 


"Emin Şirketler Grubu olarak aynı zamanda Eminenerji diye bir dalımız var" diyerek enerji sektöründeki çalışmalarından da bahseden Üstün, 'Türkiye'nin yenile bilir güneşten elde edilebilir bir enerji projemiz var. Bununla da ilgili müracaatlarımız yapıldı. İnşallah enerji noktasında da ülkemize katkı sağlayacağız. Bunu daha büyüterek hem güneş enerjisi, hem de güneş enerjisinde kullanılan ekipmanların imalatını yapacağız. Bu imalatlarda hem Türkiye'de dövizin yurt dışına çıkmamasını hemde insanlarımıza iş imkanı çıkartmış olacağız. Emin Üstün, "Bütün derdimiz bu toplumsal kalkın mavi sağlaya bilmek. Nasıl ülkemizin milli gelirini 10 bin dolardan toplum olarak el birliğiyle 15 veya 20 bin dolara çıkarta biliriz diye düşünüyoruz. O yüzden halkımızın refah sevivesini arttırabilmek için projeler üretiyoruz. Zor bir olay kolay olmuyor. Risk almak icap ediyor. Türkiye'deki ve dünya'daki ekonomiye ayak uydurmak gerekiyor. Bunun başka çaresi yok" dedi. 


İhtiyaç sahiplerine yardım 


Üstün. "Son olarak şunu da söylemek istiyorum. Biliyorsunuz, Habibullah Geredevi Vakfı diye bir vakıf var. O vakıfa da destekte bulunarak ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Ülkemiz adına desteklerimiz ve hizmetlerimiz Allah güç kuvvet verdikçe devam edecek teşekkür ederim" dedi. 




Gazetem İstanbul




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'de 85'inci şubesini Silivri'de ilçe protokolünün de katıldığı törenle hizmete açtı. 1991 yılından bu yana vatandaşların otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında kurduğu Elbirliği sistemi ile 80 bin'den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor. Alibey Mahallesi Başkomutan Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında hizmete giren Eminevim Silivri Şubesinin açılış programına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, ilçe müftüsü idris Çatmakaş, ilçe Milli Eğitim Sube Müdürü Murat Karipçin, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Tamer Şişman, Metin Kaya, MHP Kadın Kolları yöneticileri, Eminevim Yönetim kurulu başkanı Emin Üstün, Eminevim yönetim kurulu üyesi Biişra Üstün ve şirketin yöneticileri katıldı. Emin Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Emin Üstün de yaptığı açıklamada, "Türkiye'de 85'inci şubemizi Silivri'de açmış bulunmaktayız, inşallah Silivri'de Eminevim ve Eminotomotiv olarak halkımızın hizmetinde olacağız. Ayrıca bu bölgede aldığımız 80 bin metre kare arazide de Silivrililere büyük bir siteyi inşallah inşa ederek hizmetlerini sunmuş olacağız" dedi. 


Üstün ayrıca, Silivri'de yatırım yapacaklarını da sözlerine ekledi. Eminevim istanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin de yaptığı konuşmada "Türkiye genelindeki 85. şubemizin açılışını inşallah gerçekleştirmiş olacağız. Eminevim olarak 1991 yılından bugüne kadar 25 yılda 90 bin aileyi faizsiz ve vade farksız kendi el birliği sistemimizle hayallerine kavuşturduk. Silivri bölgesi de bizim için çok önemli bir bölge. Burada ki müşterilerimizi de ev ve araba sahibi yapmak bizi gerçekten mutlu ediyor. Bu şubemizi açarak burada ki müşteri portföyümüzü daha fazla arttırmak ve daha çok insanı hayallerine kavuşturmak için şubemizi açmış bulunuyoruz" dedi. 



Milat


Geri Dön