20 / 04 / 2024

Eminevim'in 2016 hedefi 40 bin müşteri!

Eminevim'in 2016 hedefi 40 bin müşteri!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim "STRATEJİK BÜTÜNLEŞME" temalı, ‘Eminevim Yöneticiler Zirvesi’ geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleşti.



2015 yılının değerlendirmesi ve 2016’nın hedeflerinin değerlendirildiği ‘Stratejik Bütünleşme’ zirvesi, Yönetim Kurulu ve 196 yöneticinin katılımıyla, 2015 yılının değerlendirilmesiyle başladı. Emin Şirketler Grubu İş Geliştirme ve Pazarlama departmanı tarafından organize edilerek Antalya’da gerçekleştirilen ‘Stratejik Bütünleşme’ katılımcılar ve basından büyük ilgi gördü. Yöneticilerin stratejik yaklaşımlarını geliştirmek amacıyla yapılan simülasyon büyük beğeni topladı. Ekipler halinde mücadele eden yöneticiler, hem hoşça vakit geçirdiler hem de hedeflere ulaşmak için nasıl bir strateji geliştirmeleri gerektiğini deneyimlediler,


2015’te % 30 büyüme sağlandı

Zirve açılışını geleneksel olarak Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gerçekleştirirken, şirket vizyonu ve geleceğe ilişkin mesajlarını paylaştı. Her zaman olduğu gibi uzak ufukları göstererek, yol planının nasıl yapılacağını anlatan Üstün; ‘2015 yılındaki %30’luk büyüme hedefimize ulaştık. 2016 içinde bu hedefimiz devam edecek. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm yönetici arkadaşları kutluyorum. 2016 hedeflerimizi de, aynı bu inanç ve azimle yıl sonundan daha önce ulaşacağımızı düşünüyorum.’


‘Başarının asansörü yoktur.’

Açılış panelinde Genel Müdür İbrahim Conkar bir yöneticide olması gereken olumlu vasıfları sıraladı. Kıssadan hisse mesajını ekleyen Conkar. "Başarının asansörü yoktur. Oraya merpenle çıkılır." Bizde buraya gelene kadar hep beraber çok merpen çıktık. Ve çıkmaya da devam ediyoruz. 2016 için bu merpen basamakları daha artacak ve biz hep beraber zirveye çıkmaya devam edeceğiz.’


Panel katılımcıları Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Habibullah Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Musab Üstün, Satış Müdürü Sezai Gök ve Operasyon Satış Müdürü Faruk Saha zirve mesajlarını verdiler.


2016’da yıllık 40 bin müşteri hedefi

Satış Müdürü Sezai Gök'ün açıkladığı hedefler katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. 2016 hedeflerinden bahseden Gök; 2016 yılı içerisinde şube sayımızı 90’a çıkaracağız. Yıllık müşteri sayımız 40 bin olacak ve yıl içerisinde düzenlediğimiz programlara katılımları arttıracağız.’ dedi.


2015’te 12 bin teslimat

Operasyon Satış Müdürü Faruk Saha, müşterilerin teslimat süreçlerine ilişkin gelişmeleri paylaştı. Her yıl olduğu gibi "ne kadar çok hayır duası alındığı" bir kez daha görüldü. 80.000 kişiye teslimat yapmış olmanın haklı gururu bir kez daha yaşandı. 2015 yılnda 12 bin teslimat yaptıklarını vurgulayan Saha; 2016 yılı ve hatta ileri deki yıllar için neler yapılacağına ilişkin vizyon paylaşıldı. 2016’da 16 bin teslimat hedeflerinden bahseden Saha, ’vatandaşları ev ve arabalarına kavuşturacağız.’ Dedi.



Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Eminevim, gerçekleştirdiği Yöneticiler Zirvesi'nde 2016'ya yönelik satış ve ciro hedeflerini belirledi. 

Eminevim'in 'Stratejik Bütünleşme' zirvesi, Yönetim Kurulu ve 196 yöneticinin katılımıyla, 2015 yılının değerlendirilmesiyle başladı. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015 hedeflerini yakaladıklarını belirterek, '2015 yılındaki %30'luk büyüme hedefimize ulaştık. 2016 içinde bu hedefimiz devam edecek" dedi. Satış Müdürü Sezai Gök ise,"Yıllık müşteri sayımız 40 bin olacak ve yıl içerisinde düzenlediğimiz programlara katılımları arttıracağız" diye konuştu. 


Güneş


Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim'in 2015 değerlendirmesi ve 2016'nın hedeflerinin konuşulduğu 'Stratejik Bütünleşme' zirvesi, yönetim kurulu ve 196 yöneticinin katılımıyla, 2015 yılının değerlendirilmesiyle başladı. Antalya'da gerçekleştirilen zirvenin açılışını Eminevim Başkanı Emin Üstün yaparken, şirket vizyonu ve geleceğe ilişkin mesajlarını paylaştı. Her zaman olduğu gibi uzak ufukları göstererek yol planının nasıl yapılacağını anlatan Üstün, "2015 yılındaki yüzde 30'luk büyüme hedefimize ulaştık. 2016 hedeflerimize de, yıl sonundan daha önce ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi. 


Habertürk



Haber Akşam Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2016 yılına dair beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, "Kendimize yüzde 30'luk büyüme hedefi koyduk. Ayrıca, otel, konut, AVM gibi pek çok yeni yatırım projemiz var" dedi. 


MÜŞTERİLERİNİ elbirliği sistemiyle, faizsiz evsahibi yapan Eminevim'in Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 1 Kasım seçimleriyle birlikte oluşan tek parti iktidarının sektörü rahatlattığını belirterek, "2016'ya dair büyük beklentiler oluştu. 2016 da bu beklentileri karşılayacak gibi görünüyor" dedi. Eminevim olarak 2015'te yüzde 25'lik büyüme hedeflerine ulaştıklarını vurgulayan Üstün, "2016 için de yüzde 30 büyüme hedefi belirledik. Ayrıca çok sayıda yeni projeye başlamayı planlıyoruz. Erzurum'da bir alışveriş merkezi, Afyon'da termal otel yapacağız. Danca'da da bir konut projemiz olacak" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNEMLİ 

Gayrimenkul sektörü 2015 yılını nasıl geçirdi, yılın kısa bir değerlendirmesini yapar mısınız? 

2015 sakin geçti. İnsanların ümidi olduğu için 2016'yı beklemeye geçti. Ve tüm firmalar gördüğüm kadarıyla 2016 için planlamalarını yaptılar ve 2016 yılına dair büyük beklentiler içine girdiler. 2016 da bu beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Seçimlerden sonra belirsizlik de ortadan kalktığı için sektörde de bir rahatlama oldu. 2015 yılındaki sakinliğin ve tedirginliğin nedenlerinden biri de seçimlerdeki belirsizlikti. Yine tek partili iktidarın gelmesiyle, sektör rahatlamış oldu. 


BÜYÜME HEDEFİMİZE ULAŞTIK 

Eminevim açısından 2015 nasıl bir sene oldu, siz 2015'te hedeflerinize ulaşabildiniz mi? 

BİZİM açımızdan 2015 önceki yıllardaki gibi güzel geçti. Organizasyona dayalı bir sistemimiz olduğu için bizde sektörün yaşadığı zorluklar pek yaşanmadı. Zaten alt ve orta sınıfa hitap ettiğimiz için, organizasyonlarımız yine onların ödeme planlarına göre devam etti ve ihtiyaçları karşılanmış oldu. 2015 yılında bu organizasyonlarımız ve şirket yapımız sayesinde belirlediğimiz hedefe ulaştık. Şirket olarak yüzde 25'lik bir büyüme hedefliyorduk ve bunu başardık. 


Yüzde 30 büyüme HEDEFLİYORUZ 

Sizin Eminevim olarak 2016'ya dair hedefleriniz nasıl? 2016'DA organizasyon ve inşaatlarımız devam edecek. 2016 yılında da hedeflerimizi büyük tutarak, halkımızın barınma ihtiyacını onların ödeme gücüne göre planlamalar yaparak karşılayacağız. 2016 yılında yine bir büyüme hedefimiz var. Önümüzdeki yıl için yüzde 30'luk bir büyüme hedefliyoruz. Bunu da organizasyonlarımız, inşaatlarımız ve yeni projelerimizle gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. 


2016 yılına dair beklentileriniz nasıl. 2016'da sektörü etkileyecek gelişmeler neler olacak? 

ŞU anda sektörü etkileyecek bir olumsuzluk görünmüyor. Sektörün önü gayet açık görünüyor. Bunda da en büyük katkı daha öncede belirttiğim gibi seçim sonuçları oldu ve sektörde psikolojik bir rahatlama oldu. Artık sektörün psikolojisini bozacak herhangi bir şey görünmüyor. Kentsel dönüşümün hızla devam etmesi ve konut ihtiyacı sektörü daha da canlandıracaktır. Sektörün en büyük kazancı 2016 da da kentsel dönüşüm olacak. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Erzurum da AVM, Danca'da konut yapacağız.


2016'da hayata geçirmeyi planladığınız yeni yatırımlar var mı, bahseder misiniz? 

2016 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Emin inşaat olarak Bunlardan bir tanesi Erzurum'da yapacağımız AVM olacak. Bir diğeri de Afyon'da yapımına başlayacağımız termal otelimiz olacak. Bunların yanı sıra Danca'da da konut yapımına başlayacağız Ayrıca anlaşmak üzere olduğumuz bazı arsalar var. Eğer bu anlaşmalar da gerçekleşirse bu projelerde başlamış olacak. Bu arada  Ankara  ve Bursa'da da arsa çalışmalanmız devam ediyor. Burada da hitap ettiğimiz müşterilerimiz için konut çalışmalarımız çok yakında başlayacak. Ayrıca yine Kartal Dragos tarafında bir site var. 

 

Akşam Future&Trends Emlak


Geri Dön