19 / 04 / 2024

Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...



Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar, 1982 yılında doğdu. Emir Uyar liseyi İstanbul'da Alman Lisesi'nde okudu.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. 


Mezun olduktan sonra, Emir Uyar babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra taşındı. 


Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor.


Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Emir Uyar, Venedik’te  St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli’ni hizmete açtı. 


Şirket profili:

"Türkiye`nin hızla büyüyen sanayi, hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Permak Gurubun temelleri 30 yıl önce Permak Makine Sanayi’nin kurulmasıyla atıldı. Permak bugün makine, tekstil, kimya sanayi, sistem teknolojileri, inşaat ve turizm ana iş kollarında faaliyet göstermektedir. Permak Grubu şirketleri Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sanayi tesisleri ile ülkenin üretim gücüne katkı sağlamakta, güçlü distribütörlük ağı ile 25 yılı aşkın bir süredir önemli firmaların bölge temsilciliklerini yürütmektedir. Grubun inşaat ve turizm yatırımları yurtiçi ve yurtdışında hızla devam etmektedir. 


Permak Grubu "Kurumsal yönetim" ilkelerini uzun vadeli ve kalıcı başarının bir gereği olarak görmekte ve uygulamaktadır. Çalışanlar, uzun vadeli ve güvene dayalı ilişkiler kuran, iş süreçlerine enerji, dürüstlük, tecrübe ve değer katan başarılı profesyonellerdir. "


İletişim bilgileri:

Barbaros Bulvarı No:101, 

Beşiktaş ,ISTANBUL

Tel : +90 212 259 11 71

Fax : +90 212 261 80 50


Permak'ın gözü Milano ve Roma'da!





Geri Dön