24 / 04 / 2024

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında kuruldu.


Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak ve bir başkasına yaptırmak. 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü fabrika, konut, işyeri, okul, hastane, spor tesisleri, kamu binaları, her çeşit depolar, atölyeler, anıtlar, karayolları, demiryolları, limanlar, barajlar, köprüler, iskeleler, isale hatları, tüneller ve kanallar'a ait inşaatları yapmak, yaptırmak bu işlere ait kamu ve özel ihalelere katılmak, ihalelerini almak, yapmak veyaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Altınşehir Mahallesi Canberk Sk.No:13 A Ümraniye 


Geri Dön