19 / 04 / 2024

Emlak 2014 Fuarı 11 Eylül'de açılıyor!

Emlak 2014 Fuarı 11 Eylül'de açılıyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11- 14 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...




İstanbul'da 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek CNR  Emlak  Fuarı'na Araplar çıkarma yapacak. Fuarın sektöre 2 milyar dolarlık katkı sağlaması öngörülüyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11- 14 Eylül tarihleri arasında  İstanbul  'da CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud'un yeğeni Prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR Emlak Fuarı'na yaptığı ziyaret kar topu etkisi yaptı. Araplar'ın fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile  TOKİ  tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al- Rabiah yapacak. Suudi ticaret ve sanayi odaları başkanlarının da katılacağı fuar, ekonomiye hareket katacak. CNR Expo Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre; fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor. 


Gebze Gazetesi



Geri Dön