25 / 04 / 2024

Emlak Bankası, 19 ilde 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Emlak Bankası, 19 ilde 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Emlak Bankası, başta İstanbul olmak üzere toplam 19 ilde dükkan, tarla, arsa, mesken, dubleks mesken, bağ, depo, büro ve bahçeli kargir dubleks villa vasıflı gayrimenkulleri satıyor



Tasfiye halinde T. Emlak Bankası A. Ş., Samsun, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Mersin, Kahramanmaraş, Denizli, Manisa, Trabzon, Ankara, Edirne, Yalova, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Bursa, Bartın, Ordu ve Hatay olmak üzere toplam 19 ilde 60 gayrimenkulü satıyor.

Taşınmazların vasıfları, dükkan, tarla, arsa, mesken, dubleks mesken, bağ, depo, büro ve bahçeli kargir dubleks villa olarak belirlendi.

Alanları 10 metrekare ile 20 bin metrekare arasında değişen taşınmazların tahmini bedelleri ise 5 bin TL ile 16 milyon 800 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Taşınmazlar 29 Eylül 2010 saat 10.00´da kapalı teklif alınmak ve sonra açık artırmaya dönüştürülmek sureti ile ihale yoluyla satılacak.

İhaleler, İstiklal Cad. Müeyyet Sok. No:1 Tünel-Beyoğlu/İSTANBUL adresinde yapılacak.
0212 245 66 88
www.tasfiyeemlak.com

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön