26 / 04 / 2024

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor. Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanıyor.



Lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Emlak Çadırı projesinde ortak alanları arasında kapalı havuz, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu yer alıyor.


Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunan projede toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor.


Emlak Çadırı projesinde dairelerin fiyatları 99 bin TL’den, ofis fiyatlarının 149 bin TL’den, dükkan fiyatlarının ise 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alıyor.


Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü gerçeklşemesi öngörüldü. Başvuruların son tarihi olarak 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği projede satışlar  açık artırma usulü yapılacak.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön