16 / 04 / 2024

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.



Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve dükkanlardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı Emlak Çadırı’nda rekor sürede satıldı. Emlak Çadırı’nda kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte toplam 67 milyon 450 bin TL ciro elde edildi. Açık artırma usulü ile satılan konutlar 99 bin TL’den, VIP ofisler 149 bin TL’den ve Cadde Dükkanlar 199 bin TL’den satışa sunuldu.



Fiyatı yatırımcı belirledi

Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri “Fiyatı siz belirleyin…” sloganı ile alıcılarla buluşturan Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı bütçelerine uygun fiyatlarla satınalma imkanı buldu. Ön başvuruları emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul eden Emlak Çadırı’na yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. 



Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!


“Kırılan rekor güvenin ve beğeninin göstergesidir”

Pek çok geliştirici firmanın inşaatını tamamladığı markalı projelerde var olan az sayıdaki nitelikli stoğu ortak bir pazarlama bütçesi oluşturarak piyasanın onayına sunduklarını ifade eden İlgi Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Umut Sümer; “Emlak Çadırı’nda hem yatırımcıyı hem de geliştirici firmaları mutlu eden bir alışveriş platformu oluşturduk. Yatırımcılar diledikleri bölümlere istedikleri fiyatları verdiler. Konut geliştiriciler de ellerindeki nitelikli stoğu piyasa fiyatlarıyla eritmenin mutluluğunu yaşadı. Oluşan olumlu havayla Emlak Çadırı’nda özgüvenimizi artıran bir başlangıç yılını birlikte yaşadık. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle 6 saat gibi rekor bir sürede açık artıma yoluyla 240 bağımsız bölümün tamamı satıldı. Bu bir satış rekoru olduğu gibi yatırımcıların Emlak Çadırı’na duyduğu güvenin ve etkinliğin doğru bir planlanma ile gerçekleştiğinin de göstergesidir” şeklinde konuştu.



Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!



“2016’ya daha güçlü gireceğiz”

Emlak Çadırı etkinliğinin 2016 yılında daha fazla adette konut ve ticari birim ile sürdürüleceğine dikkat çeken Sümer sözlerini şöyle sürdürdü: “Markalı projelerdeki az sayıda kalan stoktan tüm geliştiriciler muzdarip. Emlak Çadırı 2015’teki sergilediğimiz performans ve başarılı iletişim pek çok büyük markalı proje geliştiricisi tarafından takip edildi. Bu etkinliği yıl içinde tekrarlamamız konusunda bazı firmalardan talepler geldi. Ancak biz daha önce de altını çizerek vurguladığımız gibi Emlak Çadırı senede sadece bir kez düzenlenecek bir etkinlik. Dünyada bir ilk olarak tarihe geçen Emlak Çadırı’nın ikincisi Mayıs 2016’da kurulacak ve yine bir gün olacak. Emlak Çadırı 2016’da daha fazla konut, ticari birim ve marka yer alacak. Emlak Çadırı 2016’da daha büyük ve hem yatırımcı hem de geliştirici için kazançlı bir etkinliğe daha imza atacağız.” 



Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!



İlgi Yönetim Hakkında:

Profesyonel tesis yönetimi, gayrimenkul yönetim hizmetleri, gayrimenkul satış ve pazarlama ile kariyer, eğitim, teknolojik alt yapı hizmetleri ve müzayede gibi konularda verdiğimiz kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleriyle hayatı kolaylaştırmaya çalışan İlgi Yönetim Hizmetleri A.Ş. klasik hizmet anlayışlarından inovatif ve müşteri merkezli yapısıyla ayrılıyor. Şimdiye dek yer aldığı seçkin projelerin deneyimlerinden oluşturduğu birikimle tesis yönetimi ve ihtiyaçları alanında hizmet veren İlgi Yönetim, her biri kendi alanında uzmanlaşmış yönetici ve çalışanlarıyla kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışı için çalışıyor. 


Geri Dön