26 / 04 / 2024

Emlak Çadırı'nda ön başvurular 29 Mayıs'ta!

Emlak Çadırı'nda ön başvurular 29 Mayıs'ta!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 bağımsız bölüm 'fiyatı siz belirleyin' sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor.



Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadın'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırında, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırının ilki 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri 'Fiyaü siz belirleyin' sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor. 




Emlakcadiri.com web sitesi üzerinden herkesin başvurabileceği Emlak Çadın'nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması. 




Ön başvuru 29 Mayıs'ta 

İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep "Biz inşaaü tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırı'nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacağız. Bu avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırı'nda sağladığımız bir diğer avantajımız da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine imkan tanıyacak şekilde açık arürma düzenliyor olmamız. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yaürımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız" şeklinde konuştu. Bu yıl 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00. Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı'na ön başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılıyor. 



Star Ek


Geri Dön