25 / 04 / 2024

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.



Gayrimenkul piyasasının bir numarası olarak gösterilen İstanbul, `Emlak Festivali'ne hazırlanıyor... 22-25 Ekim 2009 tarihleri arasında düzenlenecek fuarın yöneticileri ve destekçileri, "Ziyaretçiler organizasyona bakmaya değil almaya gelecekler" dedi.

Dünya genelinde yaşanılan ekonomik dalgalanmalar gayrimenkul sektörünün ileriye dönük plan ve projelerinde hız kesmedi. Sektör bir taraftan yeni proje ve büyük indirimlerle tüketiciye daha cazip imkanlar sunarken, diğer taraftan da kriz sonrasına hazırlıksız yakalanmama peşinde. CNR Ekspo Fuarcılık organizasyonuyla Mortgage Brokerları Derneği'nin desteğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek fuarın, 22.500 m² alanda yapılması planlanıyor. 150 firmanın yaklaşık 500 projeyle katılımı amaçlanan fuara yerli-yabancı 35 bin ziyaretçi bekleniyor.

İSTANBUL EMLAK FESTİVALİ'NDE DE 1 NUMARA

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Raporu'nda gelişim fırsatları açısından gayrimenkul piyasasının bir numarası olarak gösterilen İstanbul, yılın ikinci yarısında Emlak Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Avrupa'yı etkisi altına alan ekonomik gerileme gayrimenkul alanında derin etkiler yaratırken, bu yıl fuar konseptinde önemli bir değişiklik yapan 2.EUROEMLAK fuar komitesi, organizasyonun festival tadında olması yönünde çalışma başlattı. Böylece ziyaretçilerin konut alımına özendirilmesi yönünde kampanyalar yapılacak, büyük indirimlere gidilecek. CNR Ekspo Fuarcılık yetkilileri "Bu yıl radikal bir değişiklikle fuarı "Emlak Festivali" havasında gerçekleştirme kararı aldık. Festivale gelecek ziyaretçiler projelere bakmaya değil almaya gelecekler" şeklinde konuştular.

1500 KONUT SATIŞI HEDEFLENİYOR

CNR Ekspo Fuarcılık yetkilileri Mortgage Brokerları Derneği'nin işbirliği ile katılımcı firmalarla yapılan görüşmeler sonrasında Emlak Festivali'nde fuara özel kampanya fiyatlarıyla 1500 civarında konutun satışı hedefleniyor. Sektörün beklentisi fuara özel indirim ve kampanyalarla yılın ikinci yarısında gayrimenkul piyasasının canlılık kazanması...

2010 PROJELERİ TÜRKİYE'DE İLK KEZ EUROEMLAK'TA

2010 projelerinin ilk kez 2.EUROEMLAK'ta açıklanacak olması da fuarın bir başka cazip noktası. Kriz sonrasına hazırlıksız yakalanmak istemeyen emlak üreticileri yeni projelerini ilk kez 2.EUROEMLAK Fuarı'nda açıklayacak. Yatırım sıralamasında Münih ve Hamburg'tan sonra 3. pazar olarak öngörülen İstanbul'a özel projelerin ağırlıkta olacağı organizasyonda Türkiye'nin diğer şehir ve bölgelerine özgü projeler de sergilenecek.

Teknik Yapı, Mutlu, Keleşoğlu, Beyazlar, Real İstanbul, Yeşil, Avrupa Konutları Tem, Gül, Torun Yapı Özyazıcı Ortaklığı, Düzlem Yapı, Bella Park Evleri, Papatya Evleri, Kuzu, Çağdaş, Ege Doruk, Bolelli Grup, BAHS Ko-Bulgaristan, İstoç, Güney Yapı, Tekçelik, Hasanoğlu, Hektaş, Soyak, Regnum, Varyap, Dumankaya, Ağaoğlu, Tulip, Garanti Koza, Ispartakule, Selimoğlu, Zorlu, Kiptaş, Kayı Grup, Canan Yapı, K-C Grup, İmamoğlu ve Sunflovwer Evleri fuarla ilgilenen önemli yatırımcılar arasında.

Sabah

Geri Dön