19 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor!

 Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor!

Türkiye genelinde 15 Franchise ofisi ile hizmet veren Emlak İstasyonu 16. Franchise ofisini Brokerlığını Melek Yıldırım'ın yapacağı Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor.




Türkiye genelinde  15 Franchise ofisi ile hizmet veren Emlak İstasyonu 16. Franchise ofisinin Brokerlığını Melek Yıldırım'ın yapacağı Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor.


3 yıllık süreçte bu sayıyı 150' in üzerine taşımayı hedefleyen Emlak İstasyonu. ülkenin batısı ve büyük şehirler başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşacağı bir franchise ağı oluşturuyor. 


Emlak İstasyonu franchise ofislerinde aradığı şartlar ise, minimum iki odası olan, 60 metrekare bir ofis ve en az "Mecburi Standartlar Tebliği"nde yer alan ekipmanlar ile ofisin ana arterler üzerinde bulunması. Ayrıca Emlak İstasyonu, franchise ailesine katılabilmek için çok cazip avantaj ve fırsatlar da sunuyor. Emlak İstasyonu cirodan pay almak veya reklam katkı payı almak gibi faaliyetleri de bulunmuyor. Sadece aylık sabit ücretler ile franchise ofislerine teknik ve destek tüm hizmeti sağlıyor.


Geri Dön