29 / 03 / 2024

Emlak İstasyonu, franchise ofislerine destek oluyor!

Emlak İstasyonu, franchise ofislerine destek oluyor!

Emlak İstasyonu Türkiye'de yatırım yapmak isteyen gayrimenkul yatırımcılarına zengin portföy çeşitleri ve geniş franchising ağı sayesinde çözümler üretiyor.



"Vizyonu; dünya çapında marka olmak, misyonu ise emlak piyasasına profesyonel ve modern bir yaklaşım sunmak" olan, konusuna hakim ve profesyonel kadrosu ile, saygın ve aranan bir adres haline gelen Emlak İstasyonu Türkiye'de yatırım yapmak isteyen gayrimenkul yatırımcılarına zengin portföy çeşitleri ve geniş franchising ağı sayesinde çözümler üretiyor. 20'in üzerinde franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, son dönemlerde ailesine kattığı franchise ofisler ve  ofislerine verdiği destek hizmetler ile sektörün önde gelen franchise zincirlerinden biri haline gelmiş bulunuyor.


YÜZLERCE SEÇENEK VAR


Yönetim Kurulu Başkanı (Ceo) Birol Polat ise " Emlak İstasyonu olarak sektördeki hakimiyetimiz, tecrübe, uzmanlık ve sahip olduğumuz bilgilerden kaynaklanmaktadır. Biz bu bileşenleri franchise ofislerimizle paylaşıyor ve müşterilerimize yüzlerce seçenek arasından kendilerine en uygun olanını seçme imkanı sunuyoruz. Yerli ve yabancı yatırımcıların taleplerine en iyi şekilde çözüm üretiyor ve sektöre güven aşılıyoruz. Franchise ofislerimizle kaliteli ve ilkelerimize bağlı çalışarak sektörde lider konuma geleceğimize inanıyor ve sektöre gönül veren herkesi Emlak İstasyonu ailesinin bir parçası olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.


60 METREKARE OFİS


Emlak İstasyonu franchise ofislerinde aradığı şartlar ise, minimum iki odası olan, 60 metrekare bir ofis ve en az "Mecburi Standartlar Tebliği"nde yer alan ekipmanlar ile ofisin ana arterler üzerinde bulunması. Ayrıca Emlak İstasyonu, franchise ailesine katılabilmek için çok cazip avantaj ve fırsatlar da sunuyor. Emlak İstasyonu cirodan pay almak veya reklam katkı payı almak gibi faaliyetleri de bulunmuyor. Sadece aylık sabit ücretler ile franchise ofislerine teknik ve destek tüm hizmeti sağlıyor.



Geri Dön