29 / 03 / 2024

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek!

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek!

Emlak İstasyonu Türkiye´deki franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchising vermeye hazırlanıyor.



"Emlak İstasyonu markasını bu noktaya getirenler hep kadınlar oldu. Biz de hanımlara şükran borcumuzu ödemeliyiz" diyor Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak. Ancak önemli kriterleri var. Öncelikle franchising'ların açacağı ofisler  iş yapan  lokasyonda olmalı. Emlak İstasyonu Türkiye´de 16 franchising ofisiyle hizmet veriyor. Türkiye´de franchising pazar payını daha da artırmak için franchising vermek gündeme gelmiş.  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Eskişehir´de 2016 sonuna kadar 20 franchising vermeyi hedefliyor. franchising ofislerinin 60 metrekare olmasını öngörüyorlar.


Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak, kadın girişimciye pozitif ayrımcılık tanıdıklarını belirterek "Elbette erkek girişimci ile anlaşırız ama franchising bedelinde kadınlara göre yüzde 50 fazlası koşullarla" diyor.  Bayrak "Kadının iş hayatına atılmasını önemsiyoruz. Bugüne kadar kadınlardan kazandık, bir şükran borcu olarak onlara ayrıcalık tanıyoruz" diyor.



Geri Dön