26 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu yeni yatırımcılarını arıyor!

Emlak İstasyonu yeni yatırımcılarını arıyor!

Emlak İstasyonu Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak,emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir.



Emlak İstasyonu olarak gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine franchise ofislerimizle birlikte alım-satım, kiralama, projelendirme, değerleme, ekspertiz ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler sunarak, yatırımlarını en karlı şekilde yapabilmelerine olanak sağlıyoruz. 


Emlak İstasyonu Franchise Şartları

Bayilik Şartları ve Yatırım Maliyetleri: Mesleki ilke ve kuralları uygulayan ahlaki değerlere sahip. Franchıse ofisinin en az 60.m2 olması, wc lavosunun bulunması ve en az iki bölümden oluşması mecburidir. Servis aracının olması, ofisin Müşteri karşılama bölümünde gerek eleman gerekse müşteri temsilcilerinin kullanacağı en az iki hizmet masası ve bunlara hitap edecek oturma grupları. Müşteri ile yapılacak özel görüşmeler için yeteri kadar büyük ve donanımı olan bağımsız bir bölüm. ofis bölümleri tam müstakil olacağı gibi bölünmüş açık çalışma alanları şeklinde de dizayn edilebilir. Franchise verenin belirlediği renk, tek tip tabela, mobilya, kanuni belgeler ve kartvizitler kullanılacaktır. Emlak İstasyonu’nun cirodan pay almak veya reklam katkı payı almak gibi faaliyetleri de bulunmuyor. Sadece aylık sabit ücretler ile franchise ofislerine teknik ve destek tüm hizmeti sağlıyor.



Geri Dön