20 / 04 / 2024

Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Andromeda Gold

Emlak Konut GYO Andromeda Gold projesinde yer alan dükkan ve ticari üniteleri satışa çıkarıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?



Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen  Andromeda Gold  Konutları İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Projede anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Ataşehir Andromeda Gold Residence'de daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor. 


Toplamda 398 adet konuttan meydana gelen Ağaoğlu Andromeda Gold Rezidans zemin+51 katlı olarak dizayn edildi. Projede sauna, oyun alanları, fitness center ve buhar odaları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Emlak Konut Andromeda Gold açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO -Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları, Stüdyo 24, Anromeda Gold, Burgazkent Çarşı ve Park Yaşam Mavişehir projelerinde bulunan toplam 366 adet ticari üniteyi 25 Ekim 2015'te açık artırma usulüyle satışa çıkaracak. 


Açık artırma ihalesi Bahçeşehir'deki Bahçekent ofisinin önüne kurulacak büyük çadırda gerçekleşecek. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 84 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön